סופגניות מהירות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סופגניות מהירות

סופגניות מהירות

יש מתכונים שהם בעצם מסע חזרה לילדות הרי את הסופגניות האלה מי בעצם מכין ? הסבתות והאימהות מתכונים של פעם שנותנים לך טעם ורגש של ילדות. אין חנוכה בלי הסופגניות האלה הרי אלו סופגניות של בית.
ללא שמרים, בלי התפחות ההכנה לוקחת כמה דקות מקבלים סופגניות ביס רכות זהובות וטעימות כאלה, נחטפות מהר ויש לי ארבעה ילדים שיעידו על זה 🙂
אני ממליצה מראש להכפיל כמויות זה נגמר מהר.
נתתי טיפ למטה איך מכינים מראש. כתבתי הרבה מומלץ לקרוא ובסבלנות.

כ 20 סופגניות תלוי בגודל

זמן הכנה:
כ – 20 דקות

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
3/4 כוס חלב
4 כפות שמן
350 ג’ קמח (2.5 כוסות)
שקית א. אפייה


הכנות:

1. לשים במיקסר את הביצים והסוכר להקציף במהירות גבוהה כשתי דקות, להנמיך מהירות ולהוסיף את החלב והשמן לערבב עד שהכל אחיד ולהוסיף את הקמח והאבקת אפייה.

2. למלא סיר קטן בשמן בערך ליטר שמן ולחמם אותו על אש בינונית בערך 2 – 3 דקות, חשוב שהשמן לא יהיה חם מידי כי אז הפנים לא יעשה.

3. אפשרות הכנה:
לקחת כפית מהעיסה ולהכניס לשמן תעזרו בכפית נוספת בשביל להוריד את העיסה לשמן ולטגן עד הזהבה, יש סופגניות שמתהפכות לבד ויש כאלה שצריך לעזור להן.
ברגע שהסופגניות זהובות יפה להוציא לנייר סופג. חשוב לציין שהסופגניות יוצאות בגדלים שונים ובצורות שונות.

4. אפשרות הכנה נוספת:
למלא שקית זילוף עם העיסה ולהזליף ישירות לשמן, בדרך הזאת הסופגניות יוצאות קצת יותר מעוגלות אבל עדיין יש צורות שונות.

5. לפני ההגשה לבזוק אבקת סוכר וכדאי להמתין דקה שתיים ולא לשים מיד כשהן יוצאות מהשמן. דבר נוסף ההמלצה הכי טובה להגיש מיד כי זה הכי טעים כשזה יורד מהאש אבל אם מישהו לחוץ בזמנים ניתן להכין כמה שעות מראש ולשמור על השיש, לחמם מכוסה על 180 מעלות כ 15 דקות.
אני חייבת לומר שהילדים נהנו לאכול גם שהסופגניות עמדו כמה שעות.

*6. מילוי: אפשר למלא אותן עם שוקולד או ריבה או להגיש כמו שזה ולהגיש קעריות שוקולד וריבה ליד, הסופגניות בגודל ביס וכיף לטבול אותן בשוקולד ולזלול. דבר נוסף, חשוב למלא את הסופגניות כשהן יורדות מהאש אז המזליף נכנס בקלות לתוך הסופגניה, סופגניה שעמדה כמה זמן יותר קשה למלא אותה.

לא מתאים לאפייה. להגיש עם שוקולד ריבת תות או כל ריבה שאוהבים.

כדאי לדעת ש…
אם רוצים להפחית בכמות הסוכר אפשר להוריד 1/4 כוס, במידה ומגישים עם ריבה או שוקולד אז מספיק 150 ג’ סוכר, אם מגישים כמו שזה בלי שום תוספת מתוקה כדאי להשאיר את הסוכר על 200 ג’.
חייבים להכין את הסופגניות בשמן עמוק מי שמפריע לו תמיד יכול להכין סופגניות אפויות.
מספר הסופגניות תלוי בגודל, סופגניות קטנטנות יצאו כ 30 פלוס, קצת יותר גדולות כ 20.
יש מצב שהסופגניות הראשונות יראו פחות טוב זה משתפר במשך.

11288 צפיות 101 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סופגניות מהירותסופגניות מהירותסופגניות מהירות

גולשים מכינים וממליצים:

בת שבע : “ממליצה למי שמחפשת להעביר חווית חנוכה עם הילדים!זמן ההכנה מהיר,הילדים יכולים לקחת חלק פעיל והכי חשוב שהתוצאות מהירות וטעימות!!”

ציפורה : “יצא סוף הדרך !!
לאחר נסיונות רבים
זו הפעם הראשונה שסופגניות מצליחות לצאת לי טוב
ממליצה בחום”


207
תגובות

  הרשם  
עדכן
אלינור

היי
אם אני רוצה להכין פרווה ןאין לי לא ריץ’ ולא מיץ תפוזים מה אפשר במקום?

דבורה

היי ניקי.
יתאים לעשות להן סירופ ולטבול אותן אחרי הטיגון?? ואם כן איזה סירופ היית ממליצה?

לילך

דחוף
הכל מתפרק בטיגון.
האם להוסיף עוד קמח?
העיסה במרקם של עוגה

עדינה

תודה רבה, את מקסימה כל כך מהר נתת תשובה , שיהיה לך חנוכה שמח

עדינה

הי ניקי .יש לי שאלה אני רוצה לעשות פרווה את הסופגניות ,וכתבת שאפשר להמיר בריץ פרווה. אז כמה להשים ריץ ? או מיץ תפוזים? תודה רבה

דנה

שבוע טוב,
ניתן להכניס את הריבה כבר לפני הטיגון או שחייב לחכות עד שייצא מהשמן.?

יונית

היי,
אולי תעלי סרטון של המתכון?
זה כל כך מפשט את המתכון, כשאת עושה סרטונים.
תודה

1 11 12 13