המבורגר פטריות אפוי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
המבורגר פטריות אפוי

המבורגר פטריות אפוי

המבורגר פטריות אפוי, לא לברוח בבקשה, אני יודעת שהמבורגר בדרך כלל מכינים עם בשר אבל שינוי זה לא רע ולא תמיד מתחשק להכין בשר “בדיוק שכחתי להפשיר” אז המבורגר צימחוני זאת אופציה בכלל לא רעה ואפילו מאוד טעימה ואפילו במידה ולא כתבתי הוא אפוי.

4 המבורגרים גדולים

מרכיבים:

חבילת פטריות שמפיניון
חצי חבילת פטריות פורטבלו
בצל קצוץ
כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לטגן את הבצל לקצוץ את הפטריות ולהוסיף לבצל לטגן 2 – 3 דקות ולהוציא. לסנן את הנוזלים מהפטריות להוסיף את שאר המצרכים.

2. להכין תבנית עם נייר אפיה משומן, למי שיש רינג קטן להניח את הרינג על הנייר ולשים 2 כפות מהפטריות ולהדק להוציא את הרינג וכך להמשיך, למי שאין רינג שיעשה קציצות רגילות.

3. חום בינוני 180 מעלות כ 15 דקות צד ראשון או עד שמזהיב וצד שני עוד כ 10- דקות.

4. להגיש עם טחינה או מטבל שמנת

12527 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נתי : הכנתי את ההמבורגרים במחבת, ויצאו מעולים.
בתוך לחמניית המבורגר עם רוטב אלף האיים, עגבניה וחסה כמו בבורגרים הגדולים.
מומלץ ביותר.

יפעת: ההמבורגר פטריות הזה פשוט סכנהההה חחחחח הכנתי אותו בצורת קציצות קטנות ויצא מדהים כול שנייה אני עוברת לידם וגונבת עוד אחת מומלץץץץץץץץץץץ

נופר : “היי! רציתי לפרגן ולהגיד שאני צמחונית והמתכון הפך לקבוע אצלי בתפריט! ממש טעים וקל להכנה. ולפעמים אני גם משדרגת בטופו מגורד יוצא ממש טעים :)”


166
תגובות

  הרשם  
עדכן
שלומית

אם אתם מתלבטים אם להכין, אני אעזור לכם, רוצו להכין!
תודה רבה מתכון נהדר!

מירי

מטורףף טעים!!!

עשיתי ברינג יצא מושלם ויפה!!!!!!!
שבת שלום
תודה ניקי!!!
תתפללי שישאר משהו לארוחה…

עינת שחר

ואו ניקי יצא ממש מושלם וטעים!

ליאור

הי ניקי,
אני לא אוהבת בצל, אפשר להוסיף תפוח אדמה מגורר?

1 9 10 11