לביבת תפוחי אדמה גדולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

לפעמים אפשר לחסוך את כל הטרחה, מה להתחיל עכשיו להכין לביבות אחת אחת בא לי משהו קצת שונה לביבת תפוחי אדמה גדולה שתיים שלוש דקות טיגון ואת כל השאר עושה התנור, קלי קלות ויש ארוחה קלה וטעימה.

מחבת טפלון בינונית

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל
1/3 כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח


הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה, לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, לערבב את כל המצרכים.

2. לחמם את המחבת עם 2 – 3 כפות שמן לשטח את הבלילה עם כף באופן שווה מעט להדק.

3. על אש בינונית לטגן עד שהדפנות מזהיבות ואז להעביר לתנור בחום בינוני עד שהלביבה מתייצבת ומזהיבה כ 20 דקות.

4. לחתוך ל 8 משולשים.

8656 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבת תפוחי אדמה גדולההוגש עם פטריות מוקפצות היה מושלםלביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה


71
תגובות

  הרשם  
עדכן
גלי בר אילן

היי ניקי,
הכנתי את הלביבה לפי ההוראות. יצא מאוד טעים אבל.. היה בתנור מעל שעה, אחרי חצי שעה החלק העליון התחיל להישרף ומבפנים עדיין לא היה מוכן, שמתי נייר כסף והעליתי את חום התנור.
בסופו של דבר הכל התפרק, לא היה ניתן לחתוך. אכלנו עם כפית מהמחבת חחח. ובכלל לא נראה כמו בתמונה למעלה.
מה עשיתי לא טוב? למה לקח לבפנים כל כך הרבה זמן להיות מוכן?

1 3 4 5