לביבת תפוחי אדמה גדולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

לפעמים אפשר לחסוך את כל הטרחה, מה להתחיל עכשיו להכין לביבות אחת אחת בא לי משהו קצת שונה לביבת תפוחי אדמה גדולה שתיים שלוש דקות טיגון ואת כל השאר עושה התנור, קלי קלות ויש ארוחה קלה וטעימה.

מחבת טפלון בינונית

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל
1/3 כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה, לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, לערבב את כל המצרכים.

2. לחמם את המחבת עם 2 – 3 כפות שמן לשטח את הבלילה עם כף באופן שווה מעט להדק.

3. על אש בינונית לטגן עד שהדפנות מזהיבות ואז להעביר לתנור בחום בינוני עד שהלביבה מתייצבת ומזהיבה כ 20 דקות.

4. לחתוך ל 8 משולשים.

6627 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבת תפוחי אדמה גדולההוגש עם פטריות מוקפצות היה מושלםלביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

63
תגובות

  הרשם  
עדכן
תהילה

צריך לסחוט את תפוחי האדמה אחרי הגירוד?

אילנה איינס

מאוד נהנית מהמתכונים המורסמים כאן! מאוד מגוון מבחינת התחומים ההסברים ברורים מאוד !
כל הכבוד ותודה!

יסכה

הי ניקי,
אם אני רוצה להכין רק במחבת
כמה זמן כל צד?

הדס

נראה ממש טוב, אני מתכננת להכין לשבת
באיזה מגרדת את משתמשת? בגס או בדק?
תודה רבה!

ליאת

היי ניקי שייך להוסיף גם פטריות?

אבישג

היי ניקי, הלביבה בתנור כבר יותר מעשרים דקות. הלמטה נראה טוב אבל הלמעלה עדיין נוזלי. מה לעשות?

ליאת

האם אפשר להכין אותם כלביבות ולהכניס בתבנית לתנור? להוסיף שמן?
במידה ולא אשמח למתכון..
צריכה להכין לביבות לגן (שניראות כמו לביבות) פשוט מעדיפה בריאות יותר