לביבת תפוחי אדמה גדולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

לפעמים אפשר לחסוך את כל הטרחה, מה להתחיל עכשיו להכין לביבות אחת אחת בא לי משהו קצת שונה לביבת תפוחי אדמה גדולה שתיים שלוש דקות טיגון ואת כל השאר עושה התנור, קלי קלות ויש ארוחה קלה וטעימה.

מחבת טפלון בינונית

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל
1/3 כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה, לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, לערבב את כל המצרכים.

2. לחמם את המחבת עם 2 – 3 כפות שמן לשטח את הבלילה עם כף באופן שווה מעט להדק.

3. על אש בינונית לטגן עד שהדפנות מזהיבות ואז להעביר לתנור בחום בינוני עד שהלביבה מתייצבת ומזהיבה כ 20 דקות.

4. לחתוך ל 8 משולשים.

15601 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבת תפוחי אדמה גדולההוגש עם פטריות מוקפצות היה מושלםלביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

היי ניקי, האם צריך להפוך את הלביבה במחבת (שיטגן גם צד שני)?

איריס

ב”ה
היי ניקי,
מחבת טפלון- אפשר להכניס לתנור?
חנוכה שמח.

אסנת

הי ניקי,
לביבות תפו”א שטוגנו בצהרים, האם אפשר לשמור אותן מחוץ למקרר עד הערב?
תודה רבה.

קוקי

איך לא חשבתי על זה בעצמי? שונאת להכין אותן אחת אחת חחח.
וניקי, מה זה הסלט הפטריות שרואים ליד הלביבה? נורא קורץ לי… 🙂

הילה

הי ניקי,
לצערי אין בבית שום כלי שמתאים לתנור. יש אפשרות להכניס לתנור ללא הטיגון?

תודה רבה

גלית

היי ניקי

האם אפשר אחרי הטיגון להעביר לתבנית חד- פעמי עגולה ולהכניס לתנור?
כי אין לי מחבת שמתאימה לתנור

תודה על התשובה

טלטלית

אלופה