לביבת תפוחי אדמה גדולה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

לפעמים אפשר לחסוך את כל הטרחה, מה להתחיל עכשיו להכין לביבות אחת אחת בא לי משהו קצת שונה לביבת תפוחי אדמה גדולה שתיים שלוש דקות טיגון ואת כל השאר עושה התנור, קלי קלות ויש ארוחה קלה וטעימה.

מחבת טפלון בינונית

מרכיבים:

3 תפוחי אדמה בינוניים
בצל
1/3 כוס קמח
3 ביצים
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לגרד את תפוחי האדמה, לטגן את הבצל עד שהוא משקיף, לערבב את כל המצרכים.

2. לחמם את המחבת עם 2 – 3 כפות שמן לשטח את הבלילה עם כף באופן שווה מעט להדק.

3. על אש בינונית לטגן עד שהדפנות מזהיבות ואז להעביר לתנור בחום בינוני עד שהלביבה מתייצבת ומזהיבה כ 20 דקות.

4. לחתוך ל 8 משולשים.

10967 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבת תפוחי אדמה גדולההוגש עם פטריות מוקפצות היה מושלםלביבת תפוחי אדמה גדולה

לביבת תפוחי אדמה גדולה

71
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

האם אפשר קמח מלא תופח? האם לכסות את המחבט בתנור?

אורטל

שלום לניקי המדהימה!!!

האם יש אפשרות להחליף את התפוחי אדמה בבטטה? ואם כן כמה?

תודה רבה

רחלי

ניקי יקרה, שלום.
זו הפעם השניה שאני כותבת לך היום.
הכנתי את הלביבה, אך אצלי היא הפכה להיות פשטידה..
הכנתי את הפשטידה בתוך סיר קטן של ג’חנון, 15 ד’ על הגז באש נמוכה נתנו שכבה קריספית, פשוט מושלם. הוספתי בטטה גדולה, וו תרתי על הקמח. הגשתי לצד גבינות וסלט. תודה על מתכון טעים.

נינה

הי, ניקי!
אין לי מחבת טפלון שמתאימה לתנור. האם יש אפשרות להעביר את הלביבה אחרי הטיגון לפיירקס לדוגמה או שהיא ממש נוזלית?

תודה,
נינה

לירי

ניקי שלום,

אשפר עם קמח תפוחי אדמה?

יעל

היי ניקי, .

קניתי סט מחבתות עם ידית מתפרקת המתכון נראה מעולה ועכשיו אוכל להכין ובכלל הר מעולה!! ואת אלופה! !

מיטלי

היי ניקי, חג חנוכה שמח שיהיה לך,
שאלה לי, אפשר רק לטגן את הלביבה הזו מבלי להכניס לתנור? או שאפשר אולי במקום התנור להניח על פלטה חשמלית? פשוט אין לי מחבת או סיר שאפשר להכניס לתנור.