סופגניות מיני אפויות עם סוכר וקינמון

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סופגניות מיני אפויות עם סוכר וקינמון

סופגניות מיני אפויות עם סוכר וקינמון

איך אפשר בלי סופגניות ? ואני לא מתכוונת לאלה שמטגנים בשמן עמוק, אני יותר בעניין של סופגניות אפויות קצת יותר שפוי וטעים מאוד.

20 סופגניות

מרכיבים:

300 ג’ קמח (2 כוסות + 2 כפות)
2 כפיות שמרים יבשים
1/4 כוס סוכר
50 ג’ חמאה רכה
חצי כפית מלח
2 חלמונים
150 מ”ל שמנת מתוקה

מילוי :
שוקולד
ריבה (לא נוזלית מידי)

לציפוי:
120 ג’ חמאה מומסת
חצי כפית קינמון
חצי כוס סוכר חום

הכנות:

1. לערבב קמח שמרים סוכר ומלח להוסיף את שאר המצרכים ולהתפיח מכוסה עד שהבצק מכפיל את ניפחו.

2. לקחת חתיכת בצק לרדד להניח במרכז ריבה, שוקולד מה שאוהבים לסגור לכדור, להניח בתבנית כשהסגירה כלפי מטה, להתפיח כ 20 דקות.

3. לערבב סוכר וקינמון.

4. לאפות  ב 180 מעלות עד שהן מזהיבות כ 15 דקות, להבריש בנדיבות בחמאה מכל הכיוונים אפשר גם טבילה קצרה ולצפות בסוכר.

יאם! כמה שהן טעימות.

הערות:
הן נהדרות גם בלי הציפוי
חלק מהסוכר לא נשאר על הסופגניה אז שהילדים יאכלו ליד השולחן…

12335 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סופגניות מיני אפויות עם סוכר וקינמון

סופגניות מיני אפויות עם סוכר וקינמון

גולשים מכינים וממליצים:

נילי : “תקשיבי ניקי יצא פגז!!!!!!!
אני מכינה ים דברים מהאתר שלך ובדכ לא רושמת איך יצא מתוך חוסר זמן, הפעם הייתי חייבת!!!
סופגניות ברמה גבוהה מאד!!!
עשיתי חצי כמות מקמח מלא ובפנים קוביית שוקולד.”

180
תגובות

  הרשם  
עדכן
לימור

היי ניקי,
הבצק אמור לצאת מעט פירורי בדומה לבצק פריך? אם לא מהי הטעות שעשיתי?

דפנה

היי ניקי, חג שמח,
ממש מעולות.. הכנתי עיגולים קטנים והם יצאו ממש כמו עוגיות מתוקות וטעימות..
תודה : )

מיטל מזרחי

היי ניקי יקרה
חג שמח
תודה על כל המתכונים המעולים בזכותך התחלתי לארח ולהנות מזה.
האם אפשר במקום הסוכר למעלה לפזר אבקת סוכר שהילדים אוהבים או שזה לא מתאים?

שלי

היי ניקי
אפשר לשים שמרים טריים של שימרית?
אם כן מה הכמות בבקשה
תודה וחג שמח

נורית

הי ניקי האם אוכל להכין את הבצק יום לפני כי יש לי אורחים בצאת השבת? חג שמח

עידן

ניקי הבצק יוצא קצת יבש, הוא לא נמתח, זה תקין? ואם לא מה מומלץ להוסיף חלב או אולי עוד קצת חלמון

שני

היי ניקי,
חג שמח ותודה על מתכונים נפלאים!!!
הכנתי בדיוק לפי ההוראות אך עם קמח שמרים.. עברה שעה ורבע ואני לא רואה שהבצק תפח.. האם בסדר?
מהו זמן ההתפחה?
תודה
שני