לביבות בטטה ופטריות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה ופטריות אפויות

לביבות בטטה ופטריות אפויות

לביבות בטטה ופטריות אפויות, מתקתקות של הבטטה בשילוב פטריות והכל אפוי, אין אפשרות לפספס.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות קצוצות
בטטה מגורדת ( אין צורך לבשל את הבטטה )
2 ביצים
1/3  כוס + 2 כפות פירורי לחם / קמח
חצי כפית פפריקה
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לטגן בצל ופטריות עד הזהבה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות וליצור לביבות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. כ 30 דקות צד אחד או עד שמזהיב ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

13741 צפיות 27 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נויק : הילדים הגיעו מורעבים, מה לעשות מחר זה יום הסופר ויש במקרר חבילת פטריות בודדה ובטטה קורצת בסלסלה במטבח.
נכנסתי לאתר שלך, והמתכון התאים לי בול, יצא פיצוץ ואפילו בלי טיגון! הילדים חיסלו את הכל, מזל שיש נגלה שנייה…
תודה לך, כרגיל המתכונים שלך חמש דקות הכי פשוטים והכי טעימים.

מיכל : הלביבות יצאו עכשיו מהתנור (נגלה ראשונה)ולא התאפקנו… יצא מצוין!!! לזה התכוונתי “מעולה וקל להכנה” תודה ושבת שלום 🙂

שישי : ניקי, המתכון פשוט מעולה!!! אין יותר קציצות מטוגנות אצלי בבית… ובאופן כללי האתר שלך מדהים, ספרי הבישול שלי מיותמים מאז שמצאתי את האתר! שיהיה לך בהצלחה!

טל : המתכון מעולה. עשיתי אתמול בערב ויצא מצויין. נחטף במהירות מהצלחת!!

שם : ניקי שלום-יצא מדהים- איך הילדים טרפו את זה אפילו לא השאירו אחד לאבא שלהם שיטעם… לא נורא-הבטחתי להם שאכין שוב היום-(בלי נדר)ושהפעם ישאירו אחד לאבא…תודה רבה ומתכון מעולה!!!ממליצה לכולם!!!:)

שם : הכנתי אתמול.טעימות להפליא! יהונתן מאוד אהב וכמובן שגם אני כמעט וחיסלתי הכל לפני שהקטן חזר מהגן :).
תודה לך על מתכונים נפלאים וטעימים! האתר נמצא במועדפים שלי. והכי כיף שהקציצות לא מטוגנות!!!

אילנה : הכנתי את זה, קודם כל אף אחד לא הצליח לזהות שזה מבטטה (שלא כולם אוהבים) זה היה מעדן לא רגיל… נטרף במהירות מופרזת.

אסתי : “מתכון מטריף!!!!!
יצא טעים ברמות… כמו כל מה שאני מכינה מהאתר שלך
תודה לך ניקי!”

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
שישי

ניקי, המתכון פשוט מעולה!!! אין יותר קציצות מטוגנות אצלי בבית… ובאופן כללי האתר שלך מדהים, ספרי הבישול שלי מיותמים מאז שמצאתי את האתר! שיהיה לך בהצלחה!

טל

המתכון מעולה. עשיתי אתמול בערב ויצא מצויין.
נחטף במהירות מהצלחת!!

רציתי לשאול – במידה ואין פירורי לחם האם אפשר להחליף אותם בקמח? אם כן, באילו כמויות?

שם

ניקי שלום-יצא מדהים- איך הילדים טרפו את זה אפילו לא השאירו אחד לאבא שלהם שיטעם… לא נורא-הבטחתי להם שאכין שוב היום-(בלי נדר)ושהפעם ישאירו אחד לאבא…תודה רבה ומתכון מעולה!!!ממליצה לכולם!!!:)

שם

הכנתי אתמול.טעימות להפליא! יהונתן מאוד אהב וכמובן שגם אני כמעט וחיסלתי הכל לפני שהקטן חזר מהגן :).
תודה לך על מתכונים נפלאים וטעימים! האתר נמצא במועדפים שלי. והכי כיף שהקציצות לא מטוגנות!!!

גלית

ניקי שלום!!!
מה שלומך?
רק רציתי שתדעי שאני כל יום באתר מחפשת איך לשמח את הילדים והבעל בארוחות מהאתר הזה!!! הם כ”כ נהנים במיוחד מהמתכון הזה, הם כל הזמן מבקשים את הלביבות בטטה, וזה לא מטוגן….
איזה כיף, אז תודה רבה רבה על הכל

אילנה

הכנתי את זה, קודם כל אף אחד לא הצליח לזהות שזה מבטטה (שלא כולם אוהבים) זה היה מעדן לא רגיל… נטרף במהירות מופרזת

נילי חייקין

ניקי היי.
לא יודעת אם תזכרי אותי, נפגשנו בתחילת הרומן שלך עם עולם האינטרנט.. (הייתי מנהלת מכירות של חברה שבנתה את האתר הקודם)
אז אני עוקבת אחרי הפעילות שלך, גם באתר וגם בפייסבוק כמובן.
הכנתי אתמול את הלביבות האפיות וזכיתי למחמאות רבות.
כל הכבוד לעשייתך. בהחלט ראית את העתיד אז ויישמת הרבה 🙂
נילי

1 2 3 8