לביבות בטטה ופטריות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה ופטריות אפויות

לביבות בטטה ופטריות אפויות

לביבות בטטה ופטריות אפויות, מתקתקות של הבטטה בשילוב פטריות והכל אפוי, אין אפשרות לפספס.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות קצוצות
בטטה מגורדת ( אין צורך לבשל את הבטטה )
2 ביצים
1/3  כוס + 2 כפות פירורי לחם / קמח
חצי כפית פפריקה
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לטגן בצל ופטריות עד הזהבה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות וליצור לביבות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. כ 30 דקות צד אחד או עד שמזהיב ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

14191 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נויק : הילדים הגיעו מורעבים, מה לעשות מחר זה יום הסופר ויש במקרר חבילת פטריות בודדה ובטטה קורצת בסלסלה במטבח.
נכנסתי לאתר שלך, והמתכון התאים לי בול, יצא פיצוץ ואפילו בלי טיגון! הילדים חיסלו את הכל, מזל שיש נגלה שנייה…
תודה לך, כרגיל המתכונים שלך חמש דקות הכי פשוטים והכי טעימים.

מיכל : הלביבות יצאו עכשיו מהתנור (נגלה ראשונה)ולא התאפקנו… יצא מצוין!!! לזה התכוונתי “מעולה וקל להכנה” תודה ושבת שלום 🙂

שישי : ניקי, המתכון פשוט מעולה!!! אין יותר קציצות מטוגנות אצלי בבית… ובאופן כללי האתר שלך מדהים, ספרי הבישול שלי מיותמים מאז שמצאתי את האתר! שיהיה לך בהצלחה!

טל : המתכון מעולה. עשיתי אתמול בערב ויצא מצויין. נחטף במהירות מהצלחת!!

שם : ניקי שלום-יצא מדהים- איך הילדים טרפו את זה אפילו לא השאירו אחד לאבא שלהם שיטעם… לא נורא-הבטחתי להם שאכין שוב היום-(בלי נדר)ושהפעם ישאירו אחד לאבא…תודה רבה ומתכון מעולה!!!ממליצה לכולם!!!:)

שם : הכנתי אתמול.טעימות להפליא! יהונתן מאוד אהב וכמובן שגם אני כמעט וחיסלתי הכל לפני שהקטן חזר מהגן :).
תודה לך על מתכונים נפלאים וטעימים! האתר נמצא במועדפים שלי. והכי כיף שהקציצות לא מטוגנות!!!

אילנה : הכנתי את זה, קודם כל אף אחד לא הצליח לזהות שזה מבטטה (שלא כולם אוהבים) זה היה מעדן לא רגיל… נטרף במהירות מופרזת.

אסתי : “מתכון מטריף!!!!!
יצא טעים ברמות… כמו כל מה שאני מכינה מהאתר שלך
תודה לך ניקי!”

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
שני

היי ניקי!
יש לי 2 תפו”א קטנים ויתומים במקרר..אם אני אגרד אותם ואוסיף אותם למתכון זה יהרוס? אפשר להשתמש בפטריות מקופסת שימורים? תודה מראש..

מאיה

ניקי..אין עליך.
אני לאחרונה נכנסתי למשטר דיאטה. אז חיפשתי מתכון פשוט ובריא שמשתלב עם פטריות. אפיתי אותם בתבנית שקעים מסילקון.
יצאו מעולה..אפילו החבר התלהב מאוד.
תוך כדי שאני מכינה את הלביבות, הכנתי בנוסף את פשטידת הפטריות(פרווה).
ואפילו הכנתי אורז עם רצועות ושום.
וכל זה עשיתי תוך שעתיים..

מירי

ניקי היקרה מה שלומך? (התגעגעתי לניוזלטר..) ניסיתי את המתכון אתמול היות שגם לי קרצה בטטה (על סף מוות יש לציין..) אז הצלתי אותה בעזרת הלביבות הנ”ל. היות שאין לי פטריות טריות ואין מצב שבשביל זה הייתי יורדת לסופר, השתמשתי בפטריות משימורים… אני רוצה להגיד כאן שזה לא נפל מהדבר האמיתי! ואגב, את הבצל אידיתי בסיר נירוסטה בלי שמן, בלי כלום, ככה איך שחתוך לסיר לכמה דק’ ואז הצטרפו הפטריות. בסופו של דבר לא רק אפיתי (בלי השמן של הטיגון) אלא השמן היחיד שנכנס היה השימון של התבנית. בעלי טעם ישר כשיצאו מהתנור (לא התאפק למרות שזה היה רותח) והתלהב. אז… קרא עוד »

אירית

הי ניקי, אני חוגגת על כל מתכוני הפשטידות שלך 🙂 תודה רבה!
שאלה- האם ניתן להכין את המתכון הזה בתבנית מאפינס? את המתכון הזה וגם את שאר מתכוני הלביבות האפויות…?

נויק

הילדים הגיעו מורעבים, מה לעשות מחר זה יום הסופר ויש במקרר חבילת פטריות בודדה ובטטה קורצת בסלסלה במטבח.
נכנסתי לאתר שלך, והמתכון התאים לי בול, יצא פיצוץ ואפילו בלי טיגון! הילדים חיסלו את הכל, מזל שיש נגלה שנייה…
תודה לך, כרגיל המתכונים שלך חמש דקות הכי פשוטים והכי טעימים.

דורית

הי ניקי
תודה על כל המתכונים הנפלאים. יש לך רעיונות יצירתיים ואני מאוד שמחה שגיליתי את האתר שלך. יש לי בעיה כללית עם כל מתכוני הלביבות – אני נמנעת מגלוטן ובמקום פירורי לחם שמה קמח חומוס. הלביבות יוצאות מאוד רטובות ולוקח לי כמעט 45 דקות לאפות אותן. ההחלפה עובדת טוב לכמויות קטנות , אבל כאן יש די הרבה פירורים. יש לך רעיון?
תודה וחג שמח

חוה

ניקי חג שמח
שוב המון תודה על מגוון המכונים וקלות ההכנה
אני עומדת בפני אירוח והמתכונים מככבים
שאלת הקפאה לאחר שלביבות התרד כבר הוקפאו מה דינן של לביבות הבטטה עם הפטריות מאחר ואני יודעת שתפא לא מתאים לכך
תודה חוה