לביבות בטטה ופטריות אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות בטטה ופטריות אפויות

לביבות בטטה ופטריות אפויות

לביבות בטטה ופטריות אפויות, מתקתקות של הבטטה בשילוב פטריות והכל אפוי, אין אפשרות לפספס.

מרכיבים:

2 בצלים קצוצים
חבילת פטריות קצוצות
בטטה מגורדת ( אין צורך לבשל את הבטטה )
2 ביצים
1/3  כוס + 2 כפות פירורי לחם / קמח
חצי כפית פפריקה
מל”פ ( מלח, פלפל )

הכנות:

1. לטגן בצל ופטריות עד הזהבה.

2. לערבב את כל המצרכים כולל הבצל והפטריות וליצור לביבות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

4. להכין תבנית מרופדת בנייר אפיה משומן. כ 30 דקות צד אחד או עד שמזהיב ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

14327 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נויק : הילדים הגיעו מורעבים, מה לעשות מחר זה יום הסופר ויש במקרר חבילת פטריות בודדה ובטטה קורצת בסלסלה במטבח.
נכנסתי לאתר שלך, והמתכון התאים לי בול, יצא פיצוץ ואפילו בלי טיגון! הילדים חיסלו את הכל, מזל שיש נגלה שנייה…
תודה לך, כרגיל המתכונים שלך חמש דקות הכי פשוטים והכי טעימים.

מיכל : הלביבות יצאו עכשיו מהתנור (נגלה ראשונה)ולא התאפקנו… יצא מצוין!!! לזה התכוונתי “מעולה וקל להכנה” תודה ושבת שלום 🙂

שישי : ניקי, המתכון פשוט מעולה!!! אין יותר קציצות מטוגנות אצלי בבית… ובאופן כללי האתר שלך מדהים, ספרי הבישול שלי מיותמים מאז שמצאתי את האתר! שיהיה לך בהצלחה!

טל : המתכון מעולה. עשיתי אתמול בערב ויצא מצויין. נחטף במהירות מהצלחת!!

שם : ניקי שלום-יצא מדהים- איך הילדים טרפו את זה אפילו לא השאירו אחד לאבא שלהם שיטעם… לא נורא-הבטחתי להם שאכין שוב היום-(בלי נדר)ושהפעם ישאירו אחד לאבא…תודה רבה ומתכון מעולה!!!ממליצה לכולם!!!:)

שם : הכנתי אתמול.טעימות להפליא! יהונתן מאוד אהב וכמובן שגם אני כמעט וחיסלתי הכל לפני שהקטן חזר מהגן :).
תודה לך על מתכונים נפלאים וטעימים! האתר נמצא במועדפים שלי. והכי כיף שהקציצות לא מטוגנות!!!

אילנה : הכנתי את זה, קודם כל אף אחד לא הצליח לזהות שזה מבטטה (שלא כולם אוהבים) זה היה מעדן לא רגיל… נטרף במהירות מופרזת.

אסתי : “מתכון מטריף!!!!!
יצא טעים ברמות… כמו כל מה שאני מכינה מהאתר שלך
תודה לך ניקי!”

126
תגובות

  הרשם  
עדכן
ספיר

היי ניקי
אני לא ממש מהמגיבות. אני מהמעריצות השקטות. אז אני כן אתחיל בלהגיד תודה על אתר מדהים שעוזר לכל כך הרבה אמהות. פשוט מקל על חיי המטבח !
אני מתכננת שבוע הבא אירוח חלבי ורציתי לשאול האם לדעתך ניתן להכין את העיסה יום לפני ושתמתין במקרר רק לכדרור ואפייה?
תודה מראש וערב נעים

טל

האם אפשר להכין את המתכון בתבנית מאפינס?

tovmali

הי ניקי
הכנתי עכשיו
ואכלתי את כולם!!!!!!!
כל כך טעיםםםםם
כל המתכונים שלך מדהימים!!!
תבורכי.
הכל כל כך ברור.וקליט.
מאחלת לך שתמשיכי לשמח את הקוראים והקוראות אם אוכל בריא וטעים ומזין.
אשרייך!!!!!!
שבת שלום מאנגליה

ספיר

היי ניקי
האפליקציה שלך מצילת חיים!
האם ניתן לוותר על פטריות במתכון הספציפי הזה? (יודעת שיש מתכונים אחרים דומים)

מוניה

היי ניקי יקרה
בטטה אחת מספיקה? באיזה גודל? ענקית או רגילה?
מתכונייך מככבים בכל האירוחים שלנו. פשוט ומדהים

צפורה

הי ניקי, התחלתי קצת בתקופה האחרונה “לשמור” אז חיפשתי מתכונים אצלך בנושא.. הכנתי את הלביבות של הבטטות והפטריות.. בעלי טוען שאין דבר כזה “לביבות אפויות” אז חצי מהכמות טיגנתי לכבודו, חצי שני אפיתי לכבודי ויחד עם סלט טרי היתה לנו ארוחת ערב זוגית נהדרת:)
תודה על המתכונים הנהדרים ובעז”ה אמשיך לפרגן לך אחרי שאני מכינה תבשילים מפה.. במידה ואספיק לעמוד בקצב:)

נורית

המלצה לטבעונים : אפשר להחליף את הביצים בטחינה גולמית, מעט קמח חומוס ובטטה מבושלת ומרוסקת יוצא טעים מאוד.