לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה קלאסיות

זוכרים את הלביבות של פעם ? לביבות שהסבתות והאמהות היו מכינות רכות בפנים ומבחוץ פריכות קריספיות כאלה. ערימה ענקית באמצע השולחן שבדיוק אמא סיימה לטגן, הריחות הטובים של התפוחי אדמה בחלל האוויר ואיזה כיף לתת ביס. הלביבות מתחסלות במהירות, רגע איפה הערימה שהייתה במרכז השולחן ? מתכון קל ופשוט ללביבות נהדרות והכי קלות שיש.

8 לביבות

מרכיבים:

2 תפוחי אדמה בינוניים מגורדים
בצל חתוך קטן
2 כפות גדושות קמח
ביצה
כפית מלח


הכנות:

1. בקערה לערבב את כל המצרכים, ליצור לביבות להדק קצת כל לביבה שהנוזלים יצאו.

2. לחמם מחבת עם שמן שיכסה את כל התחתית וקצת יותר.

3. לטגן את הלביבות עד הזהבה משני הצדדים ולהניח על נייר סופג.

*לא בא לכם לטגן ? הנה מתכון מעולה ללביבות תפוחי אדמה אפויות

כדאי לדעת ש…
הלביבות לא מתאימות לאפייה, ניתן להכין יום מראש הן פחות פריכות אבל טעימות מאוד.

39477 צפיות 234 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיות

לביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיותלביבות תפוחי אדמה קלאסיות

גולשים מכינים וממליצים:

נדב : “לביבות מצוינות.הילדים בלעו…;-)”

חמדה : “מעולות! מעולות!!
התחסלו בשנייה!!!”

שירה : “יצא מדהים הכנתי למסיבה של הבת הכפלתי כמויות פי 10….. 😉
פשוט הילדים בבית טועמים וצריך שיספיק לכל ילדי הגן.”


106
תגובות

  הרשם  
עדכן
מיכל

שלום ניקי,
האם אפשר לגרד היום את תפוחי האדמה ולטגן מחר לפני ההגשה

יפעת ה.

ניקי יצא מעולה!! שתדעי בזכותך קל לי יותר להיכנס למטבח ולהכין אוכל.

אור

היי ניקי,
ניתן לרסק את הבצל בפומפיה? זה משנה משהו במרקם??
תודה מראש ותודה רבה על האתר שלך!

רות

תקשיבי, הלביבות האלה זה פשע..טעים ברמות! תודה!

עדה

ניקי חנוכה שמח
לרסק את התפוחי אדמה גס או דק? באיזה חורים של הפומפיה להשתמש?
(אני מפחדש שהחורים הקטנים יצא עיסה ובגדולים אז זה לא יתבשל כמו שצריך
תודה

חוה קוזיק

יצא מדהים! כולם זללו

איילת

ועוד שאלה. אפשר ללא הבצל?

1 5 6 7