סופגניות אפויות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סופגניות אפויות פרווה

סופגניות אבל בלי טיפת טיגון אפויות לגמרי. הטעם שלהן נפלא והן מומלצות. אין צורך לטגן בשביל להנות ממתוק בחנוכה, סופגניות מושלמות!

16 סופגניות

מרכיבים:

500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כף א. אינסטנט וניל
ביצה
כפית גדושה מלח
100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

שמן בנוסף
ביצה טרופה להברשה

ממרח לוטוס
או כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לשים את הקמח בקערת המיקסר ולהוסיף את השמרים הטריים ואת שאר המצרכים ולעבד לבצק רך. להתפיח במקום חמים מכוסה עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. לחלק את הבצק ל 16 כדורים לסדר אותם בתבנית על נייר אפייה ולהתפיח כ 20 דקות.

3. להבריש את הכדורים בשמן, לטרוף את הביצה ולהבריש את הכדורים, להבריש שוב עם שמן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות כ 20 דקות או עד שיש צבע יפה וזהוב.

5. לשים בקערה 2 – 3 כפות של ממרח לוטוס ולחמם במיקרו כ 10 – 20 שניות, הלוטוס אמור להיות נוזלי. למלא את המזרק ולהזריק לתוך הסופגניות.

6. לבזוק א. סוכר ואת הלוטוס שנותר אפשר להזליף מעל. הרי לא יכול להיות יותר מידי לוטוס להיפך אני בעד כמה שיותר… אם זה נוזלי מידי להמתין מעט ואז להזליף שוב.

הערות:
ניתן להקפיא את הסופגניות.
בהתחשב בזה שהסופגניות אפויות התוצאה מאוד מוצלחת, אבל צריך לזכור שזה אפוי ולכן התוצאה שונה מהמטוגן ומי שזה מאוד מפריע לו תמיד יכול לטגן אותן.

16812 צפיות 9 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סופגניות אפויות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : “היי ניקי יקרה!
את אלופה! פעם ראשונה שהכנתי סופגניות. החלטתי ללכת על האפויות ויצא מעולה!! הילדים מחסלים אותן עכשיו אחת אחת.
תודה רבה! ובכלל בזכות האפיקציה שלך נהייתי מלכה במטבח…”

עידית : “השבוע הכנתי את הסופגניות מדהימות האלה לידי הגן שלי (שמאווווד בררניים) והן ממש נחטפו.
מתכון מעולה, פשוט, קל, טעים ולא מצריך התעסקות עם טיגונים…”

דליה : “ניקי קסם של אישה , רוצה להודות לך על האתר שלך , לא יכולה בלעדיו. והיום הכנתי את הסופגניות אפויות פרווה. יצאו יפות וטעימות .”

הדסה : “וואהו וואהו וואהו!!!! אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!
כל המשפחה מתלקקת!! אפילו שלחתי לשכנות וכולם היו בשוק שזה אפוי!!
מיד אאחרי שיצא מהתנור מרחתי שוב שמן ואי אפשר היה לחלום שזה אפוי!!
גם חוסך זמן וגם הרבה יותר בריא, וגם אין מצב שנפגוש בחתיכת בצק לא אפויה אחיד באמצע!!
אין מילים להודות לך!!(:”

פרח : “הכנתי עם כוסמין. יצא מעולה! נחטף על ידי גדולים וקטנים!”

217
תגובות

  הרשם  
עדכן
הודיה

תודה ניקי יצא מעולה אמנם הטעם לא בדיוק כמו של סופגנייה אבל טעים!

הודיה

היי ניקי
אם התפחתי שעה אני יכולה להפסיק באמצע ולהכניס למקרר או למקפיא מה שעדיף ולהמשיך את ההתפחה מחר?

שלי

היי ניקי, כבר שנים מכינה מהאתר שלך הכל וממליצה לכל מי שאני שמכירה!

לצערי הפעם יצאו לי לחמניות, מאוד טעימות, אבל לחמניות..
עבדתי עם משקל והכל במדוייק, מה פיספסתי?

ורי

שכחתי לציין שהוספתי קצת מים, כי הבצק היה נראה לי ממש יבש ולא התגבש

1 12 13 14