סופגניות אפויות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סופגניות אפויות פרווה

סופגניות אפויות פרווה

סופגניות אבל בלי טיפת טיגון אפויות לגמרי. הטעם שלהן נפלא והן מומלצות. אין צורך לטגן בשביל להנות ממתוק בחנוכה, סופגניות מושלמות!

16 סופגניות

מרכיבים:

500 ג’ קמח (3 וחצי כוסות + כף נוספת)
25 ג’ שמרים טריים (חצי שקית שמרית)
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כף א. אינסטנט וניל
ביצה
כפית גדושה מלח
100 מ”ל שמן (שליש + כף גדושה)
170 מ”ל מים פושרים (מעט פחות משלושת רבעי כוס)

שמן בנוסף
ביצה טרופה להברשה

ממרח לוטוס
או כל מילוי שאוהבים

הכנות:

1. לשים את הקמח בקערת המיקסר ולהוסיף את השמרים הטריים ואת שאר המצרכים ולעבד לבצק רך. להתפיח במקום חמים מכוסה עד שהבצק מכפיל את נפחו.

2. לחלק את הבצק ל 16 כדורים לסדר אותם בתבנית על נייר אפייה ולהתפיח כ 20 דקות.

3. להבריש את הכדורים בשמן, לטרוף את הביצה ולהבריש את הכדורים, להבריש שוב עם שמן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש ולאפות כ 20 דקות או עד שיש צבע יפה וזהוב.

5. לשים בקערה 2 – 3 כפות של ממרח לוטוס ולחמם במיקרו כ 10 – 20 שניות, הלוטוס אמור להיות נוזלי. למלא את המזרק ולהזריק לתוך הסופגניות.

6. לבזוק א. סוכר ואת הלוטוס שנותר אפשר להזליף מעל. הרי לא יכול להיות יותר מידי לוטוס להיפך אני בעד כמה שיותר… אם זה נוזלי מידי להמתין מעט ואז להזליף שוב.

הערות:
ניתן להקפיא את הסופגניות.
בהתחשב בזה שהסופגניות אפויות התוצאה מאוד מוצלחת, אבל צריך לזכור שזה אפוי ולכן התוצאה שונה מהמטוגן ומי שזה מאוד מפריע לו תמיד יכול לטגן אותן.

28246 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סופגניות אפויות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : “היי ניקי יקרה!
את אלופה! פעם ראשונה שהכנתי סופגניות. החלטתי ללכת על האפויות ויצא מעולה!! הילדים מחסלים אותן עכשיו אחת אחת.
תודה רבה! ובכלל בזכות האפיקציה שלך נהייתי מלכה במטבח…”

עידית : “השבוע הכנתי את הסופגניות מדהימות האלה לידי הגן שלי (שמאווווד בררניים) והן ממש נחטפו.
מתכון מעולה, פשוט, קל, טעים ולא מצריך התעסקות עם טיגונים…”

דליה : “ניקי קסם של אישה , רוצה להודות לך על האתר שלך , לא יכולה בלעדיו. והיום הכנתי את הסופגניות אפויות פרווה. יצאו יפות וטעימות .”

הדסה : “וואהו וואהו וואהו!!!! אין דברים כאלה!!!!!!!!!!!
כל המשפחה מתלקקת!! אפילו שלחתי לשכנות וכולם היו בשוק שזה אפוי!!
מיד אאחרי שיצא מהתנור מרחתי שוב שמן ואי אפשר היה לחלום שזה אפוי!!
גם חוסך זמן וגם הרבה יותר בריא, וגם אין מצב שנפגוש בחתיכת בצק לא אפויה אחיד באמצע!!
אין מילים להודות לך!!(:”

פרח : “הכנתי עם כוסמין. יצא מעולה! נחטף על ידי גדולים וקטנים!”

250
תגובות

  הרשם  
עדכן
שירן

וואווו, סופגניות מצייינות!!!! מתכון קלי קלות והטעם נהדר

מיכל

ערב טוב
אני רוצה להכפיל כמויות. איך עדיף לעשות, פשוט לשים מהכל כפול, או שזה עלול לפגום בהתפחה ועדיף להכין בשתי נגלות נפרדות? (אני עובדת עם מיקסר חזק וטוב, אם זה משנה)
תודה רבה

איילת

הביצה היא חלק מהבצק? או רק בשביל למרוח מלמעלה?

1 14 15 16