סופגניות פרווה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

סופגניות פרווה

סופגניה קלאסית, מתכון לסופגניות תפוחות עגולות מצופות בנדיבות באבקת סוכר ובפנים השחר העולה וכמה שיותר. ליתר בטחון הוספתי אפילו מעל, הרי דבר כזה יותר מידי שוקולד…

מרכיבים:

450 ג’ קמח (3 כוסות + 3 כפות נוספות)
חצי שקית שמרים טריים
60 מ”ל שמן (רבע כוס)
ביצה
80 ג’ סוכר (4 כפות)
כפית מלח
170 מ”ל מים (חצי כוס + רבע מעט פחות)

ממרח שוקולד השחר העולה

הכנות:

1. לשים במיקסר את הקמח להוסיף את השמרים סוכר והמלח. להמשיך ולהוסיף את הביצה שמן ובסוף את המים.

להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה ולעבד את כל המצרכים לבצק חלק ורך, לא להגביר מהירות אלא להישאר במהירות נמוכה.

2. להעביר לקערה משומנת ולהתפיח כחצי שעה, לתת אגרוף להוריד אוויר ולהמשיך להתפיח עד שהבצק מכפיל את הנפח כשעה וחצי שעתיים.

3. לחלק את הבצק ל 10 יחידות וליצור כדורים יפים.

4. להכין מראש נייר אפייה חתוך לריבועים קטנים, על כל נייר אפייה להניח כדור בצק ולהתפיח עד שמכפיל הנפח. כלומר הכדורים צריכים להיות מנופחים גדולים ומלאי אוויר, זה לוקח זמן אז סבלנות.

5. לחמם את השמן, איך בודקים שהוא חם ? תכניסו כף עץ לשמן בועיות קטנות מחוללות סביב הכף. מומלץ להוסיף את הגזר עכשיו. להכניס את הסופגנייה כשהצד העליון נכנס ראשון לתוך השמן לכסות ולטגן כשתי דקות, להפוך ולא לכסות עוד כשתי דקות טיגון. להכין מראש צלחת עם נייר סופג לכל הסופגניות.

6. למלא את הסופגניות עם השחר העולה (תנסו למלא סופגניות שהקטנים נמצאים באיזור, הם כל רגע ביקשו לטעום מהשוקולד). לבזוק א. סוכר הוספתי עוד שוקולד מעל שלא יחסר כמובן…

14473 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סופגניות פרווהסופגניות פרווה

גולשים מכינים וממליצים:

בשמת : “אחרי עשרות (!) מתכונים לסופגניות אני חייבת לומר שזה המתכון המנצח! בצק נהדר, הוראות ברורות וטעם נפלא הופכות את המתכון הזה למספר אחד!!
אין עלייך ניקי!”

מורן : “ווווואאאאאיייי באמת באמת באמת לא ציפיתי למה שיצא לי!!!!
המתכון מעולה! הסבר טוב!
לא האמנתי שאצליח להוציא סופגניה!
לפני שבוע בעלי ביקש שאכין אמרתי לו שפשוט יותר לקנות היום הוא החליט שהוא רוצה סופגניה של בית החלטתי לנסות וכמו שהוא תמיד אומר ‘תנסי מקסימום תצליחי’”

116
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

הי ניקי המתכונים שלך פשוט מעולים אני כול הזמן מכינה ומתפעלת מחדש עד היום לא הכנתי סופגניות והיום זה היה פעם ראשונה ויצא פצצה נתת לי את החשק להכין תמיד אלפי אלפי תודות

ליאת

שלום ניקי דבר ראשון המתכונים שלך מעולים פשוט פצצהבקשר לסופגניות הבצק יצא לי דביק מה אפשר לעשות עם זה

מרי

היי ניקי אני התחלתי להכין והבצק יוצא לי נוזלי

מרי

היי ניקי כמה סופגניות יוצאות

אושרית

אני כל כך נהנית מהמתכונים שלך!!
הסופגניות יצאו מושלמות!
תודה רבה

דנה

ואוו ואוו ושוב וואו ♡♡♡
עשיתי ובכוונה כמות כפולה ויצא מדהים הטעם קטלני הריח מושלם הסופגניה רכה ואוורירת מבפנים רק מחמאות ♡

1 6 7 8