חביתה קריספית ממצה
הלהיט של הרשת אבל לא עם טורטייה אלא עם מצות, מי חשב שיצא כל כך טעים הפריכות הורסת אני מראש ממליצה להכין כפול, אני רוצה לומר לכם שיש מה לאכול בפסח 🙂
נכון שאתם שוברים את הראש מה להכין לארוחת ערב או בוקר ? מה כבר אפשר להכין לילדים בפסח ושיצא טעים ? פה נפל לי האסימון אני יכולה להתייחס למצה כאל טורטייה (מצריך הרבה דימיון) ולהכין את החביתת טורטייה הלהיט ההיסטרי של הרשת.
הכנסתי דברים טובים כמו ירקות וגבינה צהובה בנדיבות והכל סגור בפנים והגבינה נמסה על הכל והכי חשוב יוצא פריך קריספי בכל ביס, מעלף! יצא לי טעים ברמות אני ואביב ירדנו על הצלחת ולא השארנו כלום.
מרכיבים:
מצה
2 ביצים L
חצי עגבניה חתוכה קטן
בצל קטן חתוך קטן
עלה חסה גדול חתוך לרצועות / פטרוזיליה
50 ג' גבינה צהובה מגורדת
מלח – פלפל
הכנות:
1. להרטיב את המצה ולכסות עם מגבת למספר דקות.
2. לטרוף את הביצים לחמם מחבת רחבה עם 3 – 4 כפות שמן לצקת את החביתה למחבת לתבל עם מלח פלפל לטגן כדקה עד שהחביתה מתחילה להעשות, להניח מעל את 2 חלקי המצות להמשיך לטגן עד שהחביתה מוכנה בחלק התחתון ולהפוך.
3. בחלק התחתון לפזר גבינה צהובה מגורדת, קוביות עגבניה, בצל, רצועות חסה לתבל עם מלח פלפל ולסיים עם גבינה צהובה מגורדת.
4. לקפל לשניים ללחוץ שהגבינה צהובה תימס ולהוציא לצלחת.
אפשר לשים רק גבינה צהובה, טונה מפוררת, קוביות גבינה בולגרית.
אמאל'ה זה פגז!