מוס תותים מדהים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מוס תותים מדהים

מוס תותים מדהים

אתם מאמינים בקסמים ? אני לא. אני אספר לכם סיפור כשהילד שלי היה קטן הוא האמין בקסמים קנינו לו ערכת קסמים והיה שם מוט קצר והוא היה משוכנע שאם הוא ינער את המוט יתרחש קסם והמוט יהפוך לגמיש וכמה שניסיתי והשתדלתי והסתכלתי מכל הכיוונים מוט נשאר מוט. ולא משנה שניערתי אותו הרבה זמן, אני עד היום זוכרת את האכזבה שלו שהקסם לא הצליח.
ולמה אני מספרת לכם את זה ? כי זה מוס קסום, שמים אותו במיקסר ומתרחש קסם לנגד העיניים מתחיל בקטן כזה ולא להאמין הוא תופח ותופח ותופח ממש קסם. כשתקראו את המתכון ותחשבו מה אני מדברת בקושי שני מצרכים מה כבר יכול לצאת מזה, תסמכו עליי זה קסם המוס הזה מדהים עם טעם נהדר בקיצור שווה.

מתכון של רוני ונציה

מיקסר חזק עם קערה גדולה
12 כלים אישיים

מרכיבים:

חצי קילו תותים
כוס סוכר (לפי הטעם)
חלבון

אופציה:
100 ג’ שוקולד לבן
5 כפות שמנת מתוקה
80 שוקולד חלב מגורד

הכנות:

1. לחתוך את התותים לקוביות קטנות – בינוניות.

2. לשים במיקסר את התותים והסוכר ולהוסיף את החלבון, להפעיל את המיקסר על מהירות גבוהה כ 5 – 6 דקות עד שהמוס תופח (מאוד!) וממלא את הקערה, המוס אמור להיות יציב.

3. למלא שקית זילוף  ולמלא את הכלים, להקפיא לכמה שעות.

4. המוס נהדר כמו שהוא הוא לא צריך כלום, מי שבכל זאת רוצה להוסיף לשבור את השוקולד לקוביות לשים בקערה להוסיף את השמנת ולהמיס במיקרו, לשים כפית מלאה שוקולד על כל מוס ולהחזיר להקפאה.

*5. להוציא למקרר כ 40 דקות לפני ההגשה ולפזר שוקולד.

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור בהקפאה, חשוב ביותר להשתמש במיקסר חזק ולהקציף טוב למוס יציב. מומלץ להשאיר בהקפאה באופן קבוע.

24886 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מוס תותים מדהיםמוס תותים מדהיםמוס תותים מדהים

מוס תותים מדהיםמוס תותים מדהיםמוס תותים מדהים

גולשים מכינים וממליצים:

ליטל : זה המתכון הכי קל ומהיר שפגשתי בחיי! פשוט יצא מעדן! תודה!

אסתי : “איזו אליפות! יצא מושלם!!!
תודה ניקי!”

90
תגובות

  הרשם  
עדכן
יצחקיאן רותי

הי ניקי, מתכון מעולה, ליגה. פשוט וקל והעיקר טעים מאוד. אגב, הכנתי עם תחליף סוכר ויצא מוצלח ביותר. תודה ענקית.

207

היי ניקי האם אפשר לעשות מאין שכבות לדוגנא מוס תותים ופרי ואז שוב מוס תותים?

רחל

הי ניקי,
אני בהריון ומשתדלת לא לאכול ביצים חיות (עד שמשהו מפתה מדי, ואני טועמת “רק קצת”..)

להחליף בשמנת להקצפה או בקצפת צמחית זה אופציה?

חן

היי ניקי,
אם אני מכינה את זה לילה קודם.
האם אפשר להגיש ישר מהמקפיא (אחרי 24 שעות במקפיא) או להוציא כמה שעות לפני למקרר?
(המוס קופא קרח או שזה כמו גלידה סורבה?)

אלה

הי ניקי, אני חושבת להכין את זה לליל הסדר. להקפיא בתבנית אינגליש קייק ולפרוס למנות אישיות. הכמויות במתכון יספיקו למלא תבנית או שתיים של אינגליש קייק לדעתך?

עדי

אולי זה יעבור עם מנגו?

עדי

היי ניקי.. מתכון מעולה ופרווה שממש יסתדר לי לשבוע הבא אבל בעייה אחת – אין עדיין תותים.. איזה פרי ניתן להשים במקום?