טוסט גבינה צהובה לפסח
שברתי את הראש מה להכין לאביב לארוחת ערב בכל זאת פסח וזה לא שיש לי אפשרויות בלתי מוגבלות וחשבתי על טוסט גבינה צהובה אבל בלי להפעיל את הטוסטר נשמע מעניין נכון ?
השתמשתי במחבת הפסים שלי שמתי גבינה צהובה בנדיבות טבלתי והנחתי במחבת ראיתי את הגבינה יוצאת החוצה במהלך הטיגון זה עשה לי חשק לקחת ביס טעים, הכנתי ערימת טוסטים כי ידעתי שעדיף להכין כמות.
אמאל'ה ועוד פעם אמאל'ה איך סגרתי את ארוחת הערב זה פשוט טעים .
מרכיבים:
3 מצות
פרוסות גבינה צהובה
בצל פרוס דק
עגבניה פרוסה דק
ביצה
מלח
פלפל
הכנות:
1. להרטיב את המצות ולהשאיר בצד למספר דקות.
2. לחתוך את המצה לריבועים מעל ריבוע לשים גבינה צהובה ובצל ועגבניה (או בלי) ולסגור עם ריבוע נוסף.
3. לטרוף ביצה ולתבל, לחמם מחבת עם 3 – 4 כפות שמן לטבול את המצה בביצה משני הצדדים ולהניח בשמן החם, לטגן עד שמזהיב ללחוץ עם הטרבד מספר שניות להפוך ולטגן עד שמזהיב והגבינה נמסה.
4. לטרוף!