סברינה כשרה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה כשרה לפסח

סברינה כשרה לפסח

סברינה כשרה לפסח, בעבר תמיד חשבתי שבפסח לא כיף אין מה לאפות והלוואי ויגמר מהר. המצב השתנה שנים האחרונות התחלתי להיות מאוד יצירתית במטבח
ויוצאים לי דברים טובים שקשה להאמין שהם כשרים לפסח. אז יש מבחר ורק צריך לבחור, אז איזו עוגה אתם מכינים בפסח ?

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שמנת לבישול / יוגורט / ריץ לאפייה
1/3 כוס שמן
3/4 כוס קמח תופח לפסח
3/4 כוס קמח מצה
שקית א. אפיה

סירופ:
כוס מים
כוס סוכר

לעיטור
קצפת  – שמנת מוקצפת עם כף אינסטנט
תותים

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך להוסיף את שאר המצרכים, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות.

2. לבשל מים וסוכר כמה דקות תוך כדי עירבוב ולצקת על הסברינה, לצנן.

3. להקציף את השמנת לקצפת ולקשט עם התותים את הסברינה.

מה שמים אם אין קמח תופח ? שמים סך הכל במתכון שליש כוס קמח + תפוחי אדמה וכוס קמח מצה + שקית אבקת אפייה.

15948 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בתי : הכנתי את העוגה לליל הסדר ויצאה מעולה !!!!

יעל : הכנתי לאתמול בערב והייתה הצלחה ענקית!!!! תודה על עוד מתכון מעולה

דנה : “הכנתי את העוגה בערב החג והייתה הצלחה מסחררת! את הכמות של הסירופ עשיתי 1 ו1/2 ויצא רטובה כמו שכולם אוהבים”

250
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרית

העוגה יצאה פיגוז בפסח.
אני רוצה להכין שוב לערב שבועות רק הפעם עם קמח.
מה המינונים?

אמליה

וואוו ניקי , העוגה נטרפה , ולא הרגישו כלל בהבדל , ואפילו יותר טעימה מהמקורית , ישר כוח ותודה רבה .

עינת וייס

עדיף לשים את הקצפת והתותים ממש לפני ההגשה?
לשמור את הסברינה במקרר?

1 13 14 15