סברינה כשרה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סברינה כשרה לפסח

סברינה כשרה לפסח

סברינה כשרה לפסח, בעבר תמיד חשבתי שבפסח לא כיף אין מה לאפות והלוואי ויגמר מהר. המצב השתנה שנים האחרונות התחלתי להיות מאוד יצירתית במטבח
ויוצאים לי דברים טובים שקשה להאמין שהם כשרים לפסח. אז יש מבחר ורק צריך לבחור, אז איזו עוגה אתם מכינים בפסח ?

מרכיבים:

4 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
שמנת לבישול / יוגורט / ריץ לאפייה
1/3 כוס שמן
3/4 כוס קמח תופח לפסח
3/4 כוס קמח מצה
שקית א. אפיה

סירופ:
כוס מים
כוס סוכר

לעיטור
קצפת  – שמנת מוקצפת עם כף אינסטנט
תותים

הכנות:

1. להקציף ביצים וסוכר לקרם תפוח וסמיך להוסיף את שאר המצרכים, חום בינוני 180 מעלות כ 45 דקות.

2. לבשל מים וסוכר כמה דקות תוך כדי עירבוב ולצקת על הסברינה, לצנן.

3. להקציף את השמנת לקצפת ולקשט עם התותים את הסברינה.

מה שמים אם אין קמח תופח ? שמים סך הכל במתכון שליש כוס קמח תפוחי אדמה וכוס קמח מצה + שקית אבקת אפייה.

18938 צפיות 169 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בתי : הכנתי את העוגה לליל הסדר ויצאה מעולה !!!!

יעל : הכנתי לאתמול בערב והייתה הצלחה ענקית!!!! תודה על עוד מתכון מעולה

דנה : “הכנתי את העוגה בערב החג והייתה הצלחה מסחררת! את הכמות של הסירופ עשיתי 1 ו1/2 ויצא רטובה כמו שכולם אוהבים”

257
תגובות

  הרשם  
עדכן
כרמל

היי ניקי!
בגלל החג- שבת הכנתי 2 עוגות:
את זאת ואת הבראוניז שלך.
מה עדיף לאכול קודם? (מה יהיה טעים גם אחרי יום שלם שעמד במקרר?)
תודה, חג שמח!

אודליה

היי ניקי יש לי שאלה בנוגע להמרת קמח תופח. במתכון רשום שקית אבקת אפיה, האם כשאני ממירה לקמח מצה אני מוסיפה לכוס וחצי קמח מצה עוד 2 כפיות אבקת אפיה בנוסף לשקית שכבר יש במתכון? או שסה״כ שמים 2 כפיות בעוגה?
תודה
אודליה

מירי

היי ניקי,הכנתי את העוגה בערב החג והעוגה קצרה המון מחמאות.
לאור ההצלחה המסחררת אני אכין אותה גם היום.
תודה על מתכון מוצלח.חג שמח.

איריס

ניקי, המתכון נראה נפלא, ומתוך נסיון קודם שיש לי עם מתכונים שלך – הם תמיד מוצלחים.
לא הצלחתי להשיג קמח תופח. יש לי בבית קמח מצה רגיל, קמח מצה לעוגות (הוא טחון דק יותר) ואבקת אפיה. האם לדעתך אני יכולה בעזרתם להסתדר? האם אני יכולה להמיר את הקמח התופח בקמח לעוגות+א. אפיה נוספת? באיזה יחס?

תודה, ושיהיה לך המשך חג שמח.

עירית

היי ניקי… לא מוצאת קמח תופח בד”ץ ניתן לשים משהו אחר?

מאיה

הי ניקי ערב טוב וחג שמח,
הכנתי את הסברינה לערב חג…פשוט מושלמת!!!!
מכינה אותה שוב עכשיו למחר.
השאלה שלי,
נשארה לי מהקצפת הצמחית בתוך שק זילוף במקרר מיום שישי.
ניתן לזלף אותה על הסברינה שמכינה עכשיו? אה, וגם הכנתי את הבראוניז והמוס תותים עם ג׳לי ועוגת קרמבו…..הכל הכל הכל מושלם!!!
ממתינה לתשובתך..

blondi

הי ניקי הכנתי עם שמנת צמחית יצא טעים!

1 9 10 11 12 13 15