חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

עם עוגות כאלה טעימות לא מרגישים שפסח הגיע, חיתוכיות קלות לפסח ריבת תות אגוזים בדיוק מתאים ליד השוקו, זה אפילו לא מזכיר את פסח…

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
2 כוסות קמח תופח לפסח
כפית סוכר וניל
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
4 כפות מים קרים

כף אגוזים גרוסים
ריבת תות


הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק רך לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 את הרבע להקפיא (פירורים)

2. לקרר כשעה וחצי את ה 3/4 בצק ולשטח בתבנית.

3. לאפות כ 14 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב לצנן.
למרוח ריבה לפזר אגוזים את שארית הבצק לגרד מעל ולאפות עוד 10 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

4. להקפיא לשעה פלוס ולחתוך לריבועים.

6571 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

52
תגובות

  הרשם  
עדכן
רותי

באיזה תבנית לאפות? גודל?

יובל

היי ניקי, האם ניתן להחליף את החמאה במרגרינה או משהו אחר שיהפוך את הבצק לפרווה??

דרורה

הי ניקי
מה גודל התבנית?
תודה

דרורה

ניקי
מה גודל התבנית?

אור

הי ניקי,
אני חושבת שכדאי לציין ש1/4 בצק הוא לפירורים ולכן צריך להקפיא ו-3/4 בצק הוא לתחתית ולכן צריך להכניס למקרר.