חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

עם עוגות כאלה טעימות לא מרגישים שפסח הגיע, חיתוכיות קלות לפסח ריבת תות אגוזים בדיוק מתאים ליד השוקו, זה אפילו לא מזכיר את פסח…

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
2 כוסות קמח תופח לפסח
כפית סוכר וניל
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
4 כפות מים קרים

כף אגוזים גרוסים
ריבת תות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק רך לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 את הרבע להקפיא (פירורים)

2. לקרר כשעה וחצי את ה 3/4 בצק ולשטח בתבנית.

3. לאפות כ 14 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב לצנן.
למרוח ריבה לפזר אגוזים את שארית הבצק לגרד מעל ולאפות עוד 10 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

4. להקפיא לשעה פלוס ולחתוך לריבועים.

13567 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
נועה

אם אני רוצה לאחסן את העוגיות לארבעה ימים (למימונה) איפה כדאי? על השיש בקופסא אטומה, במקרר או במקפיא?
תודה =)

רחל

הי ניקי.
האם במקום קמח תופסח אפשר לשים קמח ת”א או מצה +א. אפיה?

רונית

היי ניקי,
שכחת לציין במצרכים ריבה.

יפעת

מדהים.
הכנתי מהבצק גם את החיתוכיות וגם רולדה עם שוקולד נוטלה ( גלגלתי בתוך נייר אפיה ) יצא ממש ממש שווה.

שרה

מכורים על האתר שלך כל מתכון יוצא מצויין. בלי לקחת סיכונים הכל מעולה קל ופשוט יישר כח גדול.
נשמח לקבל יותר מתכונים לפסח ללא קמח תופח לפסח. (אנחנו מהמחמירים שלא משתמשים בתחליפים…)
תודה ופסח שמח וכשר

אורלי

היי ניקי,

חג שמח!!
הבצק הזה יתאים גם לפאי שוקולד האפוי שלך?
תודה,
אורלי

מלי

הי ניקי לאיזו תבנית המתכון?