חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

עם עוגות כאלה טעימות לא מרגישים שפסח הגיע, חיתוכיות קלות לפסח ריבת תות אגוזים בדיוק מתאים ליד השוקו, זה אפילו לא מזכיר את פסח…

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
2 כוסות קמח תופח לפסח
כפית סוכר וניל
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
4 כפות מים קרים

כף אגוזים גרוסים
ריבת תות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק רך לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 את הרבע להקפיא (פירורים)

2. לקרר כשעה וחצי את ה 3/4 בצק ולשטח בתבנית.

3. לאפות כ 14 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב לצנן.
למרוח ריבה לפזר אגוזים את שארית הבצק לגרד מעל ולאפות עוד 10 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

4. להקפיא לשעה פלוס ולחתוך לריבועים.

13292 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
rjk ktv

כאן בארגנטינה אין קמח טופח אז מה לשים במקון? גזוז. מים מינרליים + גז? ביקארבונאטו דע סודיו? בבקשה מחכה לתשוה ממך.

ורדה

הי ניקי כמו תמיד המתכונים שלך נהדרים! היי ברוכה! האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? חג שמח .

שוש

ניקי שלום,
האם אפשר להשתמש במתכון הזה ובמתכוני פסח שלך בכלל בקמח תמי?

אילנית

ניקי שתי שאלות: האם אפשר קמח רגיל ואבקת אפייה? למה להקפיא את העוגיות אחרי האפייה?

גרבילה

היי ניקי חג שמח וטעים 🙂
שאלות לגבי הרבע הקפוא
1. כמה זמן צריך להיות במקפיא?
2. כשאת כותבת לגרד, הכוונה לגרד כשהבצק עוד קפוא בפומפיה?
תודה רבה!!

אילנה

ניקי חג שמח,
רציתי לדעת האם את ה 3/4 בצק הנותרים צריך לשים במקרר או שאפשר להשאיר על השיש עד שה 1/4 בצק במקפיא?

מיכל

היי,
אפשר להחליף במקום חמאה מרגרינה? (על מנת שהעוגה תהיה פרווה )