


חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח
עם עוגות כאלה טעימות לא מרגישים שפסח הגיע, חיתוכיות קלות לפסח ריבת תות אגוזים בדיוק מתאים ליד השוקו, זה אפילו לא מזכיר את פסח…
מרכיבים:
150 ג’ חמאה קרה
2 כוסות קמח תופח לפסח
כפית סוכר וניל
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
4 כפות מים קרים
כף אגוזים גרוסים
ריבת תות
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק רך לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 את הרבע להקפיא (פירורים)
2. לקרר כשעה וחצי את ה 3/4 בצק ולשטח בתבנית.
3. לאפות כ 14 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב לצנן.
למרוח ריבה לפזר אגוזים את שארית הבצק לגרד מעל ולאפות עוד 10 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.
4. להקפיא לשעה פלוס ולחתוך לריבועים.
13590 צפיות 13 צפיות היום
כאן בארגנטינה אין קמח טופח אז מה לשים במקון? גזוז. מים מינרליים + גז? ביקארבונאטו דע סודיו? בבקשה מחכה לתשוה ממך.
הי ניקי כמו תמיד המתכונים שלך נהדרים! היי ברוכה! האם אפשר להחליף את החמאה בשמן? חג שמח .
ניקי שלום,
האם אפשר להשתמש במתכון הזה ובמתכוני פסח שלך בכלל בקמח תמי?
ניקי שתי שאלות: האם אפשר קמח רגיל ואבקת אפייה? למה להקפיא את העוגיות אחרי האפייה?
היי ניקי חג שמח וטעים 🙂
שאלות לגבי הרבע הקפוא
1. כמה זמן צריך להיות במקפיא?
2. כשאת כותבת לגרד, הכוונה לגרד כשהבצק עוד קפוא בפומפיה?
תודה רבה!!
ניקי חג שמח,
רציתי לדעת האם את ה 3/4 בצק הנותרים צריך לשים במקרר או שאפשר להשאיר על השיש עד שה 1/4 בצק במקפיא?
היי,
אפשר להחליף במקום חמאה מרגרינה? (על מנת שהעוגה תהיה פרווה )