חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

חיתוכיות ריבה ואגוזים לפסח

עם עוגות כאלה טעימות לא מרגישים שפסח הגיע, חיתוכיות קלות לפסח ריבת תות אגוזים בדיוק מתאים ליד השוקו, זה אפילו לא מזכיר את פסח…

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
2 כוסות קמח תופח לפסח
כפית סוכר וניל
2 ביצים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
4 כפות מים קרים

כף אגוזים גרוסים
ריבת תות

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק רך לחלק את הבצק ל 3/4 ו1/4 את הרבע להקפיא (פירורים)

2. לקרר כשעה וחצי את ה 3/4 בצק ולשטח בתבנית.

3. לאפות כ 14 דקות בחום בינוני עד שהבצק מזהיב לצנן.
למרוח ריבה לפזר אגוזים את שארית הבצק לגרד מעל ולאפות עוד 10 דקות או עד שהפירורים מזהיבים.

4. להקפיא לשעה פלוס ולחתוך לריבועים.

13293 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
יעל

חג שמח,
מה זה קמח תופח לפסח?

ברכה

היי ניקי יקרה,

אין לי קמח תופח לפסח ובכל זאת אני רוצה להכין את העוגה האם יש תחליף אחר?

תודה רבה וחג שמח

מרינה

ניקי שלום,
האם ניתן להכין את החיתוכיות האלו עם שוקולד. (שוקולד לפי הגרסה הלא כשרה לפסח)?
תודה

פזית

היי ניקי, ניתן להחליף את החמאה למרגרינה או שמן?? שיהיה פרווה

מיכל

היי ניקי 🙂
האם הבצק יצא בסדר בלישה ידנית??
אין לי בלנדר..

מיכל

היי ניקי,

לאחר החיתוך כמה זמן ניתן לשמור את החיתוכיות בכלי סגור?
האם כמו עוגיות רגילות?
אני רוצה להכין לפסח ואנחנו נוסעים ורוצה לקחת איתנו.

עינב

היי ניקי!
שאלונת קצת לא קשורה.. הקמח תופח לפסח.. צריך לנפות אותו כמו קמת רגיל? (רוצה לדעת אם אני צריכה נפה כשרה לפסח) תודה מראש!