לפתן פירות – קומפוט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לפתן פירות - קומפוט

לפתן פירות - קומפוט

לפתן בשבילי זה אומר חזרה לילדות, אמא שלי עד היום מכינה לפתן לקינוח וזה נשמע קינוח של פעם אבל זה טעים וזה שווה. לפעמים מחפשים משהו אחר שהוא לא עוגת מוס או כל עוגה או אפילו עוגיות, הלפתן קליל טעים ובסוף הארוחה כולם שמחים לטעום ממנו.

10 מנות

מרכיבים:

2 ליטר מים קצת פחות
כוס סוכר
4 תפוחים
2 אגסים
חצי כוס צימוקים
שקית ג’לי תות
כף מיץ לימון


הכנות:

1. לחתוך את הפירות לקוביות קטנות, להרתיח מים וסוכר כ 10 דקןת להנמיך את האש לבינונית להוסיף את הפירות ג’לי והלימון.

*2. לבשל כ 10 – 15 דקות ולקרר.

להגיש קר.

10651 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לפתן פירות - קומפוטלפתן פירות - קומפוט

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : “הכנתי את הליפתן לשבת והוא פשוט נטרף!! הקטנה שלי רק בת שנה וחצי מכניסה לפה ואומרת טעייםם… איזה יופי של מחמאה זו (:
בזכותך… תודה ניקי!”


55
תגובות

  הרשם  
עדכן
לילך

תודה רבה על מתכון נפלא, טעם של בית. הכנתי כבר פעמיים. בפעם השניה שמתי רק חצי כוס סוכר, זה מספיק לגמרי (:

שירלי

היי ניקי, אשמח לדעת האם אפשר להחליף את הסוכר בדבש? המון תודה, שירלי