לפתן פירות – קומפוט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לפתן פירות - קומפוט

לפתן פירות - קומפוט

לפתן בשבילי זה אומר חזרה לילדות, אמא שלי עד היום מכינה לפתן לקינוח וזה נשמע קינוח של פעם אבל זה טעים וזה שווה. לפעמים מחפשים משהו אחר שהוא לא עוגת מוס או כל עוגה או אפילו עוגיות, הלפתן קליל טעים ובסוף הארוחה כולם שמחים לטעום ממנו.

10 מנות

מרכיבים:

2 ליטר מים קצת פחות
כוס סוכר
4 תפוחים
2 אגסים
חצי כוס צימוקים
שקית ג’לי תות
כף מיץ לימון

הכנות:

1. לחתוך את הפירות לקוביות קטנות, להרתיח מים וסוכר כ 10 דקןת להנמיך את האש לבינונית להוסיף את הפירות ג’לי והלימון.

*2. לבשל כ 10 – 15 דקות ולקרר.

להגיש קר.

19916 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לפתן פירות - קומפוטלפתן פירות - קומפוט

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : “הכנתי את הליפתן לשבת והוא פשוט נטרף!! הקטנה שלי רק בת שנה וחצי מכניסה לפה ואומרת טעייםם… איזה יופי של מחמאה זו (:
בזכותך… תודה ניקי!”

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
מורן

הי ניקי
כמה זמן ניתן לשמור בקירור?
חו חן ושבת שלום

תמיש

הי ניקי
אפשר לוותר על הג’לי? אם לא, יש תחליף?

רינה ימיני

היי ניקי! אני רוצה להכין את הלפתן ולא ברור לי אם צריך לקלף את התפוחים ואגסים או רק לחתוך עם הקליפה.
תודה מראש על התשובה

י

אין על קומפוט!!
אנחנו עושים בערך אותו דבר (קצת פחות סוכר…)
ומוסיפים עוד פירות (ענבים, משמשים וכו..)
ככה שיוצא שווה ביותר
כדאי לכולם לנסות!!

אבישי

ניקיל’ה בסך הכל מבשלים 20 דקות? תודה רבה.

שירלי א.

היי ניקי, תודה על המתכון. באמת מזכיר את הילדות ובהחלט ינוסה.

נעמי

ניקי שלום
אפשר במקום אגסים אפרסקים?(לא נקטרינה השעירים)