לפתן פירות – קומפוט

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לפתן פירות - קומפוט

לפתן פירות - קומפוט

לפתן בשבילי זה אומר חזרה לילדות, אמא שלי עד היום מכינה לפתן לקינוח וזה נשמע קינוח של פעם אבל זה טעים וזה שווה. לפעמים מחפשים משהו אחר שהוא לא עוגת מוס או כל עוגה או אפילו עוגיות, הלפתן קליל טעים ובסוף הארוחה כולם שמחים לטעום ממנו.

10 מנות

מרכיבים:

2 ליטר מים קצת פחות
כוס סוכר
4 תפוחים
2 אגסים
חצי כוס צימוקים
שקית ג’לי תות
כף מיץ לימון

הכנות:

1. לחתוך את הפירות לקוביות קטנות, להרתיח מים וסוכר כ 10 דקןת להנמיך את האש לבינונית להוסיף את הפירות ג’לי והלימון.

*2. לבשל כ 10 – 15 דקות ולקרר.

להגיש קר.

19923 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

לפתן פירות - קומפוטלפתן פירות - קומפוט

גולשים מכינים וממליצים:

תהילה : “הכנתי את הליפתן לשבת והוא פשוט נטרף!! הקטנה שלי רק בת שנה וחצי מכניסה לפה ואומרת טעייםם… איזה יופי של מחמאה זו (:
בזכותך… תודה ניקי!”

58
תגובות

  הרשם  
עדכן
סיגל

היי ניקי, צריך לקלף את התפוחים והאגסים או שאין צורך?

שיילו

ניקי יקרה,
הכנתי את הלפתן עם שזיפים נקטרינות וענבים. יצא מושלם.. החזרת אותי לילדות.. מתכון מדויק .
המון תודה!

שירה

מושלם.
עד היום הכנתי לפתן לפי הטעם…. ראיתי את המתכון והחלטתי לדייק. יצא מדהים שווה , ומרענן מאוד.
ניקי- תודה!!

מיכל

ניקי שלום
אני רוצה לעשות רק שאלה. זה אמור לצאת נוזלי או נקרש כמו ג’לי?
תודה ויום טוב

הודי

היי ניקי,
יש אפשרות להוסיף פודינג וניל במקום הג’לי?אנחנו אוהבים את טעם הוניל .תודה

אודל

שלום ניקי
ראשית, תודה רבה על המתכונים המעולים.
ולגבי המתכון, יש לי ג’לי בקופסא גדולה, כמה כפות לשים?
אפשר מיץ לימון משומר של אוסם?
שוב תודה

רותי

הי,
אני רוצה להכין לטו בשבט, מה אפשר במקום הצימוקים?
והאם אפשר להוסיף אפרסקים משומרים?
מתי?
תודה