לחמניות מקמח תפוחי אדמה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לחמניות מקמח תפוחי אדמה לפסח

לחמניות מקמח תפוחי אדמה לפסח

החלטתי קצת להשתעשע במטבח ולהכין לחמניות עם קמח תפוחי אדמה, לקח קצת זמן אבל יצאו לחמניות רכות וטעימות שהילדים אכלו בכיף.

20 לחמניות

מרכיבים:

שקית קמח תופח לפסח
50 ג’ שליש כוס קמח תפוחי אדמה
30 ג’ 1/4 כוס קמח מצה
כפית א. אפייה
כפית ורבע מלח
כפית סוכר
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
4 ביצים גדולות

הכנות:

1. לערבב את הקמחים והאבקת אפייה.

2. להרתיח מים שמן סוכר ומלח ולהוסיף את הקמחים לערבב היטב.

3. להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ולערבב במהירות. (אפשר להעזר במיקסר)

4. בידיים רטובות ליצור כדורים לסדר בתבנית ולאפות כ 47 דקות על 180 מעלות. לחמם מראש את התנור כ 15 דקות.

רכות וטעימות הקמח מצה לא מורגש בכלל.

שאלות ותשובות:

אני כבר יודעת מה תיהיה השאלה הראשונה, לא אי אפשר להחליף הכל לקמח תפוחי אדמה, הכמויות כאן מדויקות וצריך את כל הקמחים בכמויות שרשמתי. חסר לכם לכם משהו ? יש לחמניות מקמח מצה באתר 

38454 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

305
תגובות

  הרשם  
עדכן
יהודית

היי, עשיתי בפסח ואכן יצא נפלא, איך עושים אותן לחמניות שלא בפסח, איך מחליפים את יחסי הקמחים בקמח רגיל- לא פסח?
תודה

עליזה

מדוע המרקם לא גמיש,אמנם יצא טעים מאוד אבל לא נוח לעיצוב

נחמה שטילמן

איך יתכן שאין לך מתכון לעוגת מצות עם קרם שוקוד? אחד הדברים המסורתיים.

אסתר

תודה. אם אין קמח תופח,יש תחליף?

גלי

באיזה וו של מיקסר צריך להשתמש??

ענתי

היי ניקי
מה כמות הקמח תופח בחבילה? קניתי חבילה שנראית לי קטנה…

אורית יצחק

אפשר לשים הכל בקערה? ולא לשים על הגז?
לשים פשוט מים רותחים בקערה

1 19 20 21