


לחמניות מקמח תפוחי אדמה לפסח
החלטתי קצת להשתעשע במטבח ולהכין לחמניות עם קמח תפוחי אדמה, לקח קצת זמן אבל יצאו לחמניות רכות וטעימות שהילדים אכלו בכיף.
20 לחמניות
מרכיבים:
שקית קמח תופח לפסח
50 ג’ שליש כוס קמח תפוחי אדמה
30 ג’ 1/4 כוס קמח מצה
כפית א. אפייה
כפית ורבע מלח
כפית סוכר
2 כוסות מים
חצי כוס שמן
4 ביצים גדולות
הכנות:
1. לערבב את הקמחים והאבקת אפייה.
2. להרתיח מים שמן סוכר ומלח ולהוסיף את הקמחים לערבב היטב.
3. להוסיף את הביצים אחת אחרי השנייה ולערבב במהירות. (אפשר להעזר במיקסר)
4. בידיים רטובות ליצור כדורים לסדר בתבנית ולאפות כ 47 דקות על 180 מעלות. לחמם מראש את התנור כ 15 דקות.
רכות וטעימות הקמח מצה לא מורגש בכלל.
שאלות ותשובות:
אני כבר יודעת מה תיהיה השאלה הראשונה, לא אי אפשר להחליף הכל לקמח תפוחי אדמה, הכמויות כאן מדויקות וצריך את כל הקמחים בכמויות שרשמתי. חסר לכם לכם משהו ? יש לחמניות מקמח מצה באתר
אין קמח מצה,מה אפשר במקום?
היי ניקי יש לי שאלה אני יכולה להחליף את הקמח תופח בקמח קונדיטור+אבקת אפיה?
הי ניקי עשיתי את הלחמניות מקמח תפוחי אדמה, יצאו יפות מאד נפוחות אבל כשחוצים אותם הן ריקות בפנים, אולי את יודעת מה הסיבה? הכנתי בדיוק לפי המתכון
שלום, אני רוצה להכין לחמניות המבורגר גדולות. אפשרי?
?
יצאה לי טעות עם הלאפה…