קציצות בשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר לפסח

קציצות בשר לפסח

קציצות מעולות ואפילו ניתן לאפות, אפשר לאכול אותן בכיף ולהנות מכל ביס טעים. אי אפשר להסתפק באחת והן מתחסלות במהירות. מתאימות לכל השנה. מעולות!

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר עוף טחון
כפית שום כתוש
בצל קצוץ דק דק מטוגן
ביצה
שליש כוס קמח מצה
תפוח אדמה מגורד
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
קמח מצה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לטבול ביצה ולצפות בקמח מצה.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן ולאפות כ 25 דקות אחד צד שני עוד כ 15 דקות.

3  אפשר לטגן.

24795 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

65
תגובות

  הרשם  
עדכן
ציפי

האם אפשר להחליף את קמח מצה בקמח תפוחי אדמה?

איילת

ועוד שאלה, האם אפשר הגל עם בשר בקר? בלי העוף?

איילת

היי ניקי
אני רוצה להכפיל כמויות.
אז לעשות הכל כפול?
תודה

סיגל

תודה על המתכון, האם אפשר לוותר על תפוח האדמה במתכון?

ירדן

הכנתי את הקציצות לליל הסדר ולא נשאר פירור…
חשבתי להכין ולשדרג קצת להכניס אותן לרוטב עם שעועית או תפוחי אדמה
זה אפשרי?

אפרת

חג שמח ניקי ותודה מקרה לב על מתכונים שמשמחים את כל המשפחה. האם אפשר לעשות את המתכון הזה “על האש? תודה רבה.

הדס

היי ניקי, אפשר לוותר על הביצה שבתוך תערובת הקציצות? נשארה לי ביצה 1…