קציצות בשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר לפסח

קציצות בשר לפסח

קציצות מעולות ואפילו ניתן לאפות, אפשר לאכול אותן בכיף ולהנות מכל ביס טעים. אי אפשר להסתפק באחת והן מתחסלות במהירות. מתאימות לכל השנה. מעולות!

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר עוף טחון
כפית שום כתוש
בצל קצוץ דק דק מטוגן
ביצה
שליש כוס קמח מצה
תפוח אדמה מגורד
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
קמח מצה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לטבול ביצה ולצפות בקמח מצה.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן ולאפות כ 25 דקות אחד צד שני עוד כ 15 דקות.

3  אפשר לטגן.

12485 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
אסי

ניקי היקרה. אני כותבת לך שבוע אחרי. אמנם באיחור אבל טוב מאוחר מאף פעם. בעלי עד עכשיו לא מפסיק להלל ולשבח את הקציצות שלך. והוא אחד שחי ונושם בשר ומבין מאוד בבשר. הוא אמר שלא טעם בחיים כאלו קציצות. (כנראה שבגן עדן אוכלים כאלו קציצות… חחח). עשיתי לפי המתכון שלך אבל בלי לרפד בביצה וקמח מצה וטיגנתי. יצא מושלם. אני חייבת לספר לך שבהתחלה כשהייתי לוקחת מתכונים מהאתר הוא היה קצת סקפטי ואמר עזבי תעשי כמו שאת רגילה… היום הוא עצמו אומר לי: מתכונים- רק מניקי! אז אלפי תודות… שידרגת לנו את המטבח בכמה רמות. סליחה ששיגעתי אותך עם המגילה… קרא עוד »

מאיה

יצא מדהים!! תודה רבה על מתכון מושלם!

אביה

מועדים לשמחה ניקי! אלפי תודות, יצא טעים מאוד!!

נעמי

הי, ניקי. זה ניראה מתכון מעולה לטיול.
אפשר בלי לטבול בביצה ולצפות בקמח מצה?
מה יותר מהיר.. אפיה או טיגון?(שאלות קצת מעצבנות…. אני יודעת….)

גלי פלג

הי ניקי, האם אפשר להכין את המתכון רק עם בשר בקר טחון?

תודה על כל המתכונים המעולים שלך וחג שמח!

גלי

בת שבע

הי ניקי,
האם אפשר להחליף לקמח תפוחי אדמה, אצלי לא אוכלים שרויה…. אני לא יכולה להשתמש בקמח מצה
תודה