קציצות בשר לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר לפסח

קציצות בשר לפסח

קציצות מעולות ואפילו ניתן לאפות, אפשר לאכול אותן בכיף ולהנות מכל ביס טעים. אי אפשר להסתפק באחת והן מתחסלות במהירות. מתאימות לכל השנה. מעולות!

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג’ בשר בקר טחון
250 ג’ בשר עוף טחון
כפית שום כתוש
בצל קצוץ דק דק מטוגן
ביצה
שליש כוס קמח מצה
תפוח אדמה מגורד
חצי כפית כורכום
מעט קינמון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
קמח מצה

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות לטבול ביצה ולצפות בקמח מצה.

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן ולאפות כ 25 דקות אחד צד שני עוד כ 15 דקות.

3  אפשר לטגן.

13349 צפיות 12 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

46
תגובות

  הרשם  
עדכן
ורדית

היי ניקי באיזה טמפרטורה לחמם את התנור?

בקה

ניסיתי לטגן את הקציצות והן נפתחות לי במחבת
למה זה לא מצליח להיות עגול ויפה?

שלי

ניקי, תודה על המתכונים.
הכנתי את הקציצות, אבל הן יצאו יבשות קצת (הכפלתי כמויות). איזה רוטב אפשר להכין להן?

אילנית

ניקי היקרה – תודה על כל המתכונים במשך השנה , השתמשתי במתכונים הנהדרים לפני חג ושבת ולעיתים גם ביום יום. תמשיכי לשלוח ולחדש.
תודה על התשובות המהירות והעזרה.
חג שמח לך ולמשפחתך . מעריכה ומוקירה אילנית .

פנינה

היי 🙂
קודם כל.. חג שמח שיהיה!
האם אפשר ללכת על המתכון רק עם בשר בקר טחון (נגמר הבשר עוף הטחון)…
תודה

שרון

הי, אם אופים אותן צריך לבשל את תפוח האדמה?
אפשר להכין מראש ולהקפיא?
תודה

יעל פ

ניקי יקרה,
תודה על המתכונים הנהדרים, נהנית כבר שנים מהאתר שלך.
לגבי הקציצות – יש גם קמח מצה וביצה בתוך התערובת?
חג שמח, יעל