מאפינס ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס ירקות לפסח

מאפינס ירקות

קלים ביותר להכין ואני מתכוונת ממש קלים, לערבב ולתנור זה כל הסיפור ואפילו אין כאן הרבה שמן. שדרוג נהדר לארוחת צהריים ואפילו לארוחת ערב.
מאפינס זהובים רכים וטעימים, מתכון קלאסי פשוט וטעים.

12 מאפינס

מרכיבים:

בטטה גדולה
שני תפוחי אדמה
זוקיני
שני גזרים
כפית שום כתוש
בצל
2 ביצים גדולות
3/4 כוס קמח / 3/4 כוס קמח מצה
3/4 כפית אבקת אפייה
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

1. לחמם מחבת עם 2 כפות שמן, לקצוץ את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב ולהעביר לקערה.

2. לגרד את את הירקות את הזוקיני אין צורך לקלף לצרף לבצל יחד עם שאר המצרכים.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למלא את השקעים עד הסוף, להכניס לתנור לאפות כ 25 – 30 דקות.

כדאי לדעת ש…
אפשר להכין יומיים קודם ולשמור במקרר, אפשר להקפיא.

7489 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס ירקות לפסחמאפינס ירקות לפסחמאפינס ירקות לפסח

38
תגובות

  הרשם  
עדכן
יוניצ

היי, מה אפשר לשים במקום הזוקיני

הדס

הי. איך זה צריך להיראות כשזה מוכן? שחום בצדדים? יותר מזה? זה נשאר רך או שהלמעלה אמור להתקשח קצת?

חן

הי. אפשר להמיר לתבנית אנגליש קייק?

עינת

שלום ניקי,

אני אוהבת להכין מתכונים שלך ולהקפיא – כך יש לי אספקה קבועה.
במתכון יש 2 תפוחי-אדמה ותפוחי אדמה לא מומלץ להקפיא.
האם ניתן להחליף את תפוחי האדמה בירק אחר?

סוף שבוע נעים,
עינת

ענת

לא צריך שמן בבלילה ?

עופרי

הי ניקי, האם צריך לשמן את השקעים?