עוגת שוקולד רכה ללא קמח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד רכה ללא קמח

עוגת שוקולד רכה ללא קמח, רוצים עוגת שוקולד רכה ושוקולדית כיפית כזאת ? כזאת שעושה חשק לתת ביס ואי אפשר להפסיק לאכול כזאת עוגה מדהימה! תתכוננו להתמכר לעוגה נפלאה וטעימה. המלצה חמה על עוגה טובה.

זמן הכנה: כ – 35 דקות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג` שוקולד מריר (2 חבילות)
200 ג` חמאה
6 ביצים מופרדות
120 ג` סוכר (חצי כוס + כף סוכר)

הכנות:

1. להמיס את השוקולד והחמאה, לצנן.

2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף.

3. לקפל את תערובת השוקולד לקצף.

4. לצקת לתבנית משומנת, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 דקות..

5. לפזר אבקת סוכר ולהגיש.

הערות:
העוגה עולה ויורדת, נמוכה.
מתאימה לפסח

לפייסבוק שלי

עוגות שוקולד נוספות

ובנושא אחר לאימהות לילדים שבגן. איזו אמא לא מכירה את יצירות האומנות המקסימות שהילדים מביאים מהגן.
הבעיה מתחילה כשיש כל כך הרבה ציורים ועבודות שלא יודעים איפה לאכסן. קבלו רעיון נחמד שעשיתי עם הילדים וגם נותן להורים ולילדים פעילות נחמדה וכיפית.
ציור או עבודה אני מצלמת ושמה בתוך תיקייה מסודרת במחשב, כך לכל ילד יש תיקיה משלו במחשב וזה נשמר לשנים הבאות.
הבעיה היחידה שבעצם לא נפתרה שהם עדיין לא מוכנים לזרוק שום ציור לפח, נו טוב לפחות ניסיתי.

25830 צפיות 17 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נטע : “עוגה מדהימה!!! אני ניסיתי להשתמש בשוקולד מריר עם אגוזים וגם הוספתי עוד לבלילה המוכנה יצא מאודדד מוצלח, זה ממש הפך למתכון כבוד אצלי”

גלי : “וואו ניקי העוגה יצאה מעולה!!!! אחלה עוגה לפסח ולכל חגיגה”

אירה : “יצא מעולה! הכנתי אותה ב10 דק'”

טליה : “הכנתי את העוגה בשבוע שעבר והיא יצאה רכה וטעימה ברמות!!!!!!!!!!!”

miraaminov : “הכנתי את העוגה לשישי יצא פיצוץ עוגה רכה ונימוחה. היו לי אורחים כולם ביקשו את המתכון . הכנתי עם שמן במקום חמאה והקצפתי שמנת מתוקה מעל . טעים טעים טעיםםםם….”

143
תגובות

  הרשם  
עדכן
טליה

יש מצב לחתוך את העוגה באמצע לרוחב בלי שהיא תתפרק?

ליאת

הי ניקי. יש מצב להפוך את העוגה כשהיא מצטנננת או שהיא רכה מדי לכך? (לא השתמשתי בתבנית קפיצית אלא חד פעמית…)
העוגה פשוט נסדקה לי קצת ואני לא רוצה לצפות אותה בשוקולד כי זה נראה לי מוגזם עוגת שוקולד בציפוי שוקולד…:-)

רות

זה מאד משנה אם במקום שוקולד מריר אני ישים שוקולד חלב עם אגוזים?

לילך

היי ניקי, הכנתי את העוגה הזו לסבתא שלי אשר אלרגית לגלוטן ועמילן, ואני חייבת לציין שחיפשתי המון זמן עוגה כזו, ולא עוגת מוס או עוגת גלידה- פשוט עוגה ללא גלוטן עמילן והתחליפים האחרים שיש היום, סבתא שלי מאוד התרגשה היא לא אכלה עוגת שוקולד מזה המון המון שנים והיא מאוד אוהבת שוקולד. אז אני מודה לך על העוגה הזו, סבתי הייתה מאושרת ושמחה ואני מבחינתי עשיתי את שלי בחג הזה. ובלי קשר הכנתי גם את עוגת המייפל שלך הכשרה לפסח, והיא נגמרה בצ’יק כל השכנים והמשפחה פשוט לא הפסיקו ליישר אותה. אז כך או כך- את יכולה להיות גאה. שיהיה… קרא עוד »

רות

הי ניקי, הכנתי לחג ויצאה מעולה! רוצה להכין שוב היום לאורחים. פנויה לי כרגע רק תבנית מלבנית… אפשר להשתמש בה במקום העגולה?

מלה

חג שמח ניקי
האם העוגה מתאימה כבסיס לעוגת מוס נוגט?

תודה
מלה

אלינור

נשמע מצוין,אני רוצה להכין אבל יש לי כמה שאלות..
לעוגה של טעם של שוקולד מריר או בערך טעם של נגיד סופלה שוקולד ברמת מרירות?כי אני לא אוהבת שוקולד מריר.
ועוד שאלה,שישה ביצים זה לא הרבה?מה תפקידן בעוגה? תודה רבה