עוגת שוקולד רכה ללא קמח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

עוגת שוקולד רכה ללא קמח

עוגת שוקולד רכה ללא קמח, רוצים עוגת שוקולד רכה ושוקולדית כיפית כזאת ? כזאת שעושה חשק לתת ביס ואי אפשר להפסיק לאכול כזאת עוגה מדהימה! תתכוננו להתמכר לעוגה נפלאה וטעימה. המלצה חמה על עוגה טובה.

זמן הכנה: כ – 35 דקות

גודל תבנית: 24″

מרכיבים:

200 ג` שוקולד מריר (2 חבילות)
200 ג` חמאה
6 ביצים מופרדות
120 ג` סוכר (חצי כוס + כף סוכר)

הכנות:

1. להמיס את השוקולד והחמאה, לצנן.

2. להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב, לקפל את החלמונים אל הקצף.

3. לקפל את תערובת השוקולד לקצף.

4. לצקת לתבנית משומנת, להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 35 דקות..

5. לפזר אבקת סוכר ולהגיש.

הערות:
העוגה עולה ויורדת, נמוכה.
מתאימה לפסח

לפייסבוק שלי

עוגות שוקולד נוספות

ובנושא אחר לאימהות לילדים שבגן. איזו אמא לא מכירה את יצירות האומנות המקסימות שהילדים מביאים מהגן.
הבעיה מתחילה כשיש כל כך הרבה ציורים ועבודות שלא יודעים איפה לאכסן. קבלו רעיון נחמד שעשיתי עם הילדים וגם נותן להורים ולילדים פעילות נחמדה וכיפית.
ציור או עבודה אני מצלמת ושמה בתוך תיקייה מסודרת במחשב, כך לכל ילד יש תיקיה משלו במחשב וזה נשמר לשנים הבאות.
הבעיה היחידה שבעצם לא נפתרה שהם עדיין לא מוכנים לזרוק שום ציור לפח, נו טוב לפחות ניסיתי.

31570 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נטע : “עוגה מדהימה!!! אני ניסיתי להשתמש בשוקולד מריר עם אגוזים וגם הוספתי עוד לבלילה המוכנה יצא מאודדד מוצלח, זה ממש הפך למתכון כבוד אצלי”

גלי : “וואו ניקי העוגה יצאה מעולה!!!! אחלה עוגה לפסח ולכל חגיגה”

אירה : “יצא מעולה! הכנתי אותה ב10 דק'”

טליה : “הכנתי את העוגה בשבוע שעבר והיא יצאה רכה וטעימה ברמות!!!!!!!!!!!”

miraaminov : “הכנתי את העוגה לשישי יצא פיצוץ עוגה רכה ונימוחה. היו לי אורחים כולם ביקשו את המתכון . הכנתי עם שמן במקום חמאה והקצפתי שמנת מתוקה מעל . טעים טעים טעיםםםם….”

146
תגובות

  הרשם  
עדכן
לינוי

הי ניקי האם אפשר להחליף את החמאה במרגרינה?את חושבת שזה יפגע בטעם?אני פשוט רוצה להכין את העוגה לסדר פסח ואנחנו שומרים..תודה רבה את מעולה!

סמדר

תודה. אנחנו בסדר גמור כמובן. מה לגבי השוקולד. האם עדיף שישים אחוז או מריר רגיל? ושוב תודה על המתכונים המעולים והמענה.

סמדר

שאלה נוספת האם עדיף שוקולד מריר שישים אחוז או שוקולד מריר רגיל?

סמדר

הי ניקי
העוגה נראת מעולה ואני רוצה להכין אותה לסדר פסח. שתי שאלות: הבנתי איך להפוך את העוגה לפרווה אך את יכולה לרשום בבקשה איך לעשות ציפוי קצפת פרווה עם תמצית וניל ו.. קצפת ריץ במקום חלב ואם כן מה הכמויות? שאלה נוספת, האם אפשר להכין את העוגה יום לפני וכמה זמן לפני להכין את הקרם?
תודה על כל התשובות

גלי

וואו ניקי העוגה יצאה מעולה!!!! אחלה עוגה לפסח ולכל חגיגה

נופר

היי ניקי…
לגבי הקצפת למעלה..כמה זמן הקצפה?
איך לדעת לא להקציף יותר מדי?

נופר

היי ניקי
אני רוצה להכין את העוגה פרווה לליל הסדר ורציתי לשאל מה יצא טעים יותר עם שמן כמו שרשמת בתגובות או 200 גרם מחמאה?
תודה מראש את מדהימה תמיד שבא לי להכין משהו יש אצל ים רעיונות