גרנולה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה לפסח

גרנולה לפסח

גרנולה לפסח, טעים טעים טעים זה שווה ברמות, הנישנוש האולטמטיבי. אני אומר בשקט יש מצב שזה יותר טוב מהגרנולה הרגילה. תזכרו לשמור מצות לאחרי הפסח כי אתם לא תפסיקו להכין את זה.

מרכיבים:

6 מצות שבורות גס
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס שבבי שקדים
חצי כוס קשיו
חצי כוס פיסטוקים
חצי כוס אגוזי פקאן
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס גרעיני דלעת
2 כוסות פירות יבשים
צימוקים, אננס, חמוציות, תאנים)

שליש כוס שמן
2 כפות גדושות סילאן
כפית שטוחה קינמון
2 כפות סוכר חום
קורט מלח


הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים, חוץ מהפירות היבשים. להוסיף את השמן, סילאן, מלח, סוכר חום, קינמון ולערבב היטב.

2. לחמם תנור ל 150 מעלות . לסדר את הכל בתבנית גדולה בשכבה אחת.

3. לאפות כ 40 דקות מידי פעם לערבב שהכל יאפה באופן שווה.

4. לקרר ולהמשיך לערבב.

5. להוסיף את הפירות היבשים לערבב.

לא להאמין כמה שזה טעים!

4638 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

45
תגובות

  הרשם  
עדכן
אורלי

הכנתי ויצא מאוד טעים.סוף סוף יש מה לאכול בבוקר.תודה

מגי

ניקי חג שמח
אפשר להכין ממצות חיטה מלאה?

אסתר

ניקי יקרה,
תודה רבה על עוד מתכון מעולה – מעולה!!!
פתרון תזונתי נוח לזמני ביניים 😉
כיף גם שיש פה אפשרות לשינויים בהתאם ליצירתיות והמצרכים הזמינים…

במקום סוכר שמתי יותר סילאן (100%טבעי)
ובתור שמן- שמן קוקוס