גרנולה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גרנולה לפסח

גרנולה לפסח

אם יש משהו שאני לוקחת מפסח ואני מצטערת שאי אפשר להכין כל השנה זאת הגרנולה הזאת, היא יוצאת מדהים והיא יותר טעימה מהגרנולה הרגילה עם השיבולת שועל, היא עד כדי כך טובה.
רק בשביל זה שווה לשמור מצות זה הנישנוש המושלם כמו חטיף לגדולים. אפשר לשדרג עם יוגורט ופירות.
נשמר נהדר סגור על השיש. אני מוצאת את עצמי כל רגע שולחת יד לצנצנת אני לא עובדת בפני זה. הכי חשוב זה קלי קלות הכנה תכינו ותתמכרו.

מרכיבים:

6 מצות שבורות קטן (כמה שיותר קטן)
חצי כוס אגוזי מלך
חצי כוס שבבי שקדים
חצי כוס קשיו
חצי כוס פיסטוקים
חצי כוס אגוזי פקאן
חצי כוס גרעיני חמניה
חצי כוס גרעיני דלעת
2 כוסות פירות יבשים
(צימוקים, אננס, חמוציות, תאנים)

שליש כוס שמן
2 כפות גדושות סילאן
כפית שטוחה קינמון
2 כפות סוכר חום
קורט מלח

הכנות:

1. לחמם תנור ל 150 מעלות.

2. לערבב את כל המצרכים, חוץ מהפירות היבשים. להוסיף את השמן, סילאן, מלח, סוכר חום, קינמון לערבב היטב ולסדר בתבנית הגדולה של התנור בשכבה אחת.

3. לאפות כ 40 דקות מידי פעם לערבב שהכל יאפה באופן שווה, כשמוכן להוציא להשאיר בצד ומידי פעם לערבב.

*4. אחרי שמתקרר להוסיף את הפירות היבשים ולהעביר לצנצנת.

לא להאמין כמה שזה טעים!

9599 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גרנולה לפסחגרנולה לפסחגרנולה לפסח

47
תגובות

  הרשם  
עדכן
אילה

היי ניקי יקרה. מה שלומך? רציתי לשאול אם אפשר לוותר על הקינמון. אני לא ממש אוהבת…שיהיה לך חג פסח שמח!

יוסי

אפשר להחליף את הסילאן בדבש? תודה!

אורלי

בוקר טוב .מה אפשר במקום שמן. ץודה

אסתי

איזה הברקה! תודה לך ניקי על הכל! כיכבת אצלנו בחג, והגרנולה היתה להיט של ממש. אנחנו לא אוכלים קטניות והילדים התלוננו שאין דגנים, אבל הגרנולה שלך הצילה את המצב (:

מגי

יצא מדהים!!!
עכשיו מצידי שפסח יימשך עוד כמה ימים….

הדס

אפשר להכין במחבת,במקום בתנור?

מגי

בוקר טוב ניקי
רעיון מעולה! חבל שלא ראיתי עוד קודם… נראה לך שיילך עם מצה חיטה מלאה?