יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לפסח

אגרולז ממצות

13 אפריל 2016
(Visited 7,763 times, 4 visits today)
אגרולז ממצות

אגרולז ממצות

אגרולז ממצות, רעיון נפלא קל ופשוט. להכין אגרול רגיל אבל שמתאים לפסח. התוצאה שווה ביותר. זה יצא כל כך טעים. מתחסל במהירות ומבקשים עוד…

14 יחידות

מרכיבים:

6 מצות
כרוב קטן או שליש כרוב גדול
בצל קטן
3 גזרים
פלפל אדום
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
עם קצת א. מרק

אולי תאהב גם את...♥

  • ארוחת ליל הסדר 2021

    לא להאמין עברה שנה מאז שכתבתי את זה והגיע פסח נוסף.
    אין ספק שפסח זה החג הכי טוב לבישולים אז בואו נתחיל. באופן מסורתי אני מעלה כל שנה תפריט מסודר ליל הסדר, מהמנות הראשונות ועד המתוקים ולא שכחתי את הלהיט של החג הבראוניז.
    אני יכולה לומר שכולם מכינים אותו כל שנה הוא הלהיט של החג, אחרי שתכינו תבינו כמה שהוא טוב. הרכבתי תפריט מפורט כמה שיותר בשביל לעזור לגולשים להכין ארוחה קלה ובלי להסתבך יותר מידי.

  • סלט חצילים פיקנטי בתנור

    יש לי רומן עם חצילים כבר שנים אני אוהבת את הירק הזה, מה לא הכנתי ממנו כל דבר שתעלו על דעת זה הירק שהכי מככב אצלי בארוחות שישי עם חלת שבת. למען האמת היו המון פעמים שהסלט חצילים אפילו לא הגיע לשולחן מרוב שיצא טעים נגמר הרבה קודם. אני לא יכולה לדמיין ארוחת שישי בלי סלט חצילים.  אמממ יש לי בעיה איתו הירק הזה אוהב שמן אז מה עושים ?
    איך אני מכינה את הסלט חצילים שאני הכי אוהבת אבל שפוי עם כמה שפחות שמן וכמובן שיצא טעים כמו שצריך.
    בניתי מתכון ואתם לא תאמינו ירדתי בכמות השמן באופן משמעותי ולא רק זה הצלחתי להגיע למתכון קל כמעט בלי טירחה וקיבלתי סלט חצילים פיקנטי אפוי בתנור הכי טעים שיש והכי חשוב שפוי ולא הרבה שמן.
    יש סרטון יש מתכון יאללה לעבודה 🙂

    5 מנות

  • ירקות מוחמצים ביתיים

    תוספת נהדרת לכל ארוחה, בעצם זאת אהבה ממבט ראשון.
    ירקות טריים ופריכים והכל בצנצנת אחת ואחרי יומיים קסם! ירקות מוחמצים שאי אפשר להפסיק לנשנש. מי בכלל חיכה לארוחה ? לא הפסקתי לנשנש את זה כל היום כל כך טעים.
    הכי מפתיע זה קלות ההכנה ואני אגיד לכם עוד משהו זה נראה המון אבל ממש לא זה מתחסל מהר. תקפידו על ירקות שנראים טוב שישמרו על הצבע והצורה.
    אני הכי אוהבת את הכרובית איזה פריכות מופלאה עם טעם חמצמץ משגע שמשלים כל מנה שדרוג מעולה לכריכים.
    חשוב לאכול ירקות נכון ? לכו להכין ירקות מוחמצים 🙂

  • בטטות אפויות בתנור

    קסם של מתכון בשניים שלושה מצרכים, כמעט בלי טירחה וזה יוצא מושלם!
    יש מתכונים שלא יוצאים לי מהראש ותאמינו לי שיש לי הרבה מתכונים שמתרוצצים שם. ברגע שהכנתי התאהבתי אהבה ממבט ראשון.
    אין כאן כמעט מצרכים יש כאן ירק נהדר שנכנס לתנור ונאפה בצורה מושלמת. איזה טעם נהדר יש לבטטה ללקק ת’אצבעות כמה טעים!

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את כל הירקות עד שהם מתרככים, להוסיף סילאן ולתבל.

2. להוציא לנייר סופג, לנסות לספוג כמה שיותר את הנוזלים שנוצרו.

3. להרטיב את המצות להמתין כמה דקות ולחצות באמצע. להרטיב שוב ולהשאיר בצד לכמה דקות, המצות צריכות להיות רכות אבל לא מתפרקות.

4. לקחת מהירקות לשים בחלק העליון ולגלגל.

5. לטרוף ביצה לטבול את הגליל ולטגן את הגליל עד שמזהיב מכל הכיוונים.

הערות:
ניתן להכין הכל יום מראש ולטגן ביום הארוחה.

גולשים מכינים וממליצים:

אוסנת : “מתכון מעולה! אני טבלתי גם בפירורית לפסח אחרי הביצה. בכלל לא מרגישים שזה ממצה, התחסלו עוד לפני ההגשה..תודה ניקי וחג שמח”

הרשם
עדכן
23 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

התגובות של הצופים והתשובות המיידיות ו נקודתיות שלך לעניין מוסיפות המון וממש עוזרות

תודה רבהנהנית מהמתכונים והייצוגהכל מובן ויוצא נפלא גם תענוג לראות את הסרטונים זה מוסיף לחוויה ועוזר להכנהמאחלת לך המון הצלחה בהמשך בריאות אושר וכל טובחג פסח כשר ושמח

הי
האם ניתן לטגן ללא ביצה?ועם ירקות קפואים של גזר,ברוקולי כרוסית ותירס?
תודה וחג שמח

אפשר להוסיף קולורבי?

ושאלה נוספת:
האם האגרולים האלו מתאימים לחימום על פלטה?

ערב טוב, ניקי.
הסרטון הדגמה לא נפתח לי.
מכיוון שאין לי ניסיון בכלל עם אגרולים- חשוב לי לראות איך עובדים איתם.
איך אפשר לפתוח בכל זאת?

עכשיו אני רואה שלא עדכנתי..הכנתי שנה שעברה לערב חג לילדים וחצי מהמבוגרים חיסלו אותם לפני הארוחה בכלל….מעולה! מעולה!