אגרולז ממצות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אגרולז ממצות

אגרולז ממצות

אגרולז ממצות, רעיון נפלא קל ופשוט. להכין אגרול רגיל אבל שמתאים לפסח. התוצאה שווה ביותר. זה יצא כל כך טעים. מתחסל במהירות ומבקשים עוד…

14 יחידות

מרכיבים:

6 מצות
כרוב קטן או שליש כרוב גדול
בצל קטן
3 גזרים
פלפל אדום
כף סילאן
פלפל שחור גרוס
מלח

ביצה טרופה
עם קצת א. מרק

הכנות:

1. לחתוך את הירקות לרצועות קצרות, במחבת חמה להקפיץ את כל הירקות עד שהם מתרככים, להוסיף סילאן ולתבל.

2. להוציא לנייר סופג, לנסות לספוג כמה שיותר את הנוזלים שנוצרו.

3. להרטיב את המצות להמתין כמה דקות ולחצות באמצע. להרטיב שוב ולהשאיר בצד לכמה דקות, המצות צריכות להיות רכות אבל לא מתפרקות.

4. לקחת מהירקות לשים בחלק העליון ולגלגל.

5. לטרוף ביצה לטבול את הגליל ולטגן את הגליל עד שמזהיב מכל הכיוונים.

הערות:
ניתן להכין הכל יום מראש ולטגן ביום הארוחה.

6773 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

אוסנת : “מתכון מעולה! אני טבלתי גם בפירורית לפסח אחרי הביצה. בכלל לא מרגישים שזה ממצה, התחסלו עוד לפני ההגשה..תודה ניקי וחג שמח”

20
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפרת

הי
האם ניתן לטגן ללא ביצה?ועם ירקות קפואים של גזר,ברוקולי כרוסית ותירס?
תודה וחג שמח

עטרת

אפשר להוסיף קולורבי?

אסתר

ושאלה נוספת:
האם האגרולים האלו מתאימים לחימום על פלטה?