מילקי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מילקי שוקולד

מילקי שוקולד

אני רוצה קינוח שיראה מושקע אבל לא בא לי להשקיע ושיהיה הכי טעים שיש.
כשאנחנו מוזמנים ואני צריכה לארגן משהו מתוק אני מכינה את המילקי עם שוקולד אמיתי כמובן. קינוח פשוט שעושה המון רושם, כוסיות בצבעי שחור לבן זה פשוט מקסים. קינוח שגורם לאנשים לומר ואוו, מרשים ומקבל הרבה מחמאות.

9 יחידות – כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
360 מ”ל חלב (כוס וחצי)
60 ג’ סוכר (3 כפות )
כף מלאה ממרח שוקולד השחר העולה
100 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
40 ג’ קורנפלור (2 כפות גדושות)

לקצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה (כוס)
30 ג’ אינסטנט וניל (2 כפות שטוחות)
40 ג’ סוכר (2 כפות סוכר)

לעיטור:
50 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב  את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש זה לוקח בערך שתי דקות על האש.

2. להוסיף את השחר העולה, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה וקרמית.

3. למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר שעתיים.

4. להקציף שמנת, אינסטנט וניל וסוכר לקצפת, למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות.

*5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת.

איך מכינים פרווה ?
280 מ”ל מים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
100 ג’ שוקולד מריר
40 ג’ קורנפלור (2 כפות גדושות)

בקצפת להשתמש בריץ במקום השמנת.

חשוב מאוד להכין את הקינוח הזה לפי מה שכתבתי, לפני שמורידים מהאש זה חייב להסמיך, תוודאו כמויות, תשקלו, לא ללכת לפי העין זה פשוט לא יוצא, העיסה חייבת להסמיך לא הסמיך ? טעיתם בהכנה וזה ישאר נוזלי.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא

35189 צפיות 29 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילקי שוקולדמילקי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “יצא מושלם. פשוט תודה. כל מילה מיותרת.”

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
שרה

ניקי יוצא המון גושים קטנים וערבבתי את בקורנפלור עם החלב, יש לך מושג למה זה ומה אפשר לעשות?

הודיה

למה בגרסה הפרווה לא משתמשים בשמנת צמחית בחלק של השוקולד?
זה יוצא טוב עם מים?

נגה

היי ניקי, אפשק להחליף את הממרח שוקולד במשהו אחר? בעוד שוקולד אולי?
תודה מראש

בת ציון

תודה על המתכון
הכנתי, נראה נהדר
מקווה שיצא טעים כי לא הסמיך עד כדי כך כמו בתמונה, אבל הסמיך
החלב, שמנת וסוכר צריכים להיות חמים לפני שמכניסים את החלב עם הקורנפלור?
ועוד שאלה- כמה זמן לפני האכילה צריך להוציא מהמקפיא והאם להוציא למקרר או מחוץ למקרר?
תודה רבה וחג שבועות שמח

חנה ב.ז

האם אפשר להחליף את ממרח שוקולד השחר בממרח אגוזי לוז עם קקאו של נוטלה

בת ציון

בוקר טוב
חייבים להזליף את הקצפת או אפשר סתם בכפית?

יוכי

בוקר טוב, ניקי. אם אני אעשה בגרסת הפרווה עדיין הילדים יאהבו? יש לך מושג? תודה