יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכונים לפסח

מילקי שוקולד כשר לפסח

20 פברואר 2020
(Visited 43,916 times, 10 visits today)
מילקי שוקולד

מילקי שוקולד כשר לפסח

אני רוצה קינוח שיראה מושקע אבל לא בא לי להשקיע ושיהיה הכי טעים שיש.
כשאנחנו מוזמנים ואני צריכה לארגן משהו מתוק אני מכינה את המילקי עם שוקולד אמיתי כמובן. קינוח פשוט שעושה המון רושם, כוסיות בצבעי שחור לבן זה פשוט מקסים. קינוח שגורם לאנשים לומר ואוו, מרשים ומקבל הרבה מחמאות.

9 יחידות – כוסיות 60 מ"ל

מרכיבים:

120 מ"ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
360 מ"ל חלב (כוס וחצי)
60 ג' סוכר (3 כפות )
כף מלאה ממרח שוקולד השחר העולה
100 ג' שוקולד חלב
50 ג' שוקולד מריר
40 ג' קורנפלור (2 כפות גדושות)

לקצפת:
250 מ"ל שמנת מתוקה (כוס)
30 ג' אינסטנט וניל (2 כפות שטוחות)
40 ג' סוכר (2 כפות סוכר)

לעיטור:
50 ג' שוקולד מריר

אולי תאהב גם את...♥

  • טוסט עם ביצת עין פיצוץ! ממכר ומלא טעמים

    אני אומרת מראש אל תכינו כי אתם לא תפסיקו להכין זה טעים ברמות! עכשיו אחרי שכתבתי את זה אני מתחילה.
    מה ההתלהבות כולה טוסט עם ביצת עין מה כבר עשיתי מזה ? אני רוצה לומר לכם שהטוסט הזה מדהים!
    זה לא סתם טוסט עם ביצת עין יש פה תוספות שגורמות לחך לשיר מרוב שזה טעים. אני מתחילה עם בצל מטוגן ושום, יש גם פרוסות עגבניה וגבינה צהובה שנמסה לה לאיטה וכמובן מוצרלה שנמתחת בכיף, בפנים מסתתרת ביצת עין וכמובן עלי חסה והשילוב של כל אלה ביחד ואוו כמה טעים.
    לשדרג את ארוחת הערב לפנק את המשפחה לתת ביס ולמהר להכין עוד לפני שיגמר.
    אין כאן משהו מיוחד מצרכים שיש לכל אחד בבית שנותנים ביחד טוסט פיצוץ! ממכר ומלא טעמים.
    אתם בטח חושבים שזה לוקח זמן להכין נכון ?  ברור שלא 5 דקות והטוסטים הראשונים מוכנים.
    עכשיו תחזרו להתחלה ותזכרו שאמרתי לכם אל תכינו.

    5 טוסטים

  • לביבות קוסקוס וירקות

    אם יש דבר שאני אוהבת להכין זה לביבות, אין משהו שלא הכנתי איתו לביבות וכל פעם זה יוצא נהדר.
    היה לי קוסקוס במזווה ורציתי להכין איתו משהו שונה מהרגיל ולא רציתי תוספת רציתי לשדרג את ארוחת הערב אז למה לא להכין עם הקוסקוס לביבות ? נשמע רעיון טוב נכון ?
    ירקות היו לי במקרר וכמובן את מטבל השמנת (אליפות!) שהלביבות הולכות איתו נהדר.
    לא היה מושג אין זה יצא זה התחיל בניסיונות ונגמר בזה שיצאו לי לביבות נהדרות, לפעמים זה כיף לשחק עם חומרי גלם במטבח , אני רוצה לומר לכם שהתוצאה הפתיעה גם אותי.
    אני רוצה לחלוק איתכם סוד שיעשה לכם את החיים הרבה יותר קלים, אתם מכירים את זה כשמכינים לביבות יוצאים נוזלים ואז קשה לעשות לביבות וזה מעצבן כי צריך לסחוט קודם אז כאן לא צריך בכלל, אין נוזלים לא צריך לסחוט רק להכין לביבות וזהו.
    קלות ההכנה מדהימה לביבות בלי לעבוד קשה גם למי שלא יודע להכין לביבות.

  • בית לזית בגרסה מפתיעה!

    כמה שאני אוהבת לשחק במטבח ואם מעורב בצק שמרים אני בכלל לא מפסיקה לחייך. כולם מכירים את הבית לזית נכון ? לחמניה שבפנים מסתתר זית נותנים ביס והופ הילדים מופתעים וממהרים לקחת עוד אחת.
    אני החלטתי לשכלל את העניין רציתי משהו שיראה יותר יפה ולראות את הזיתים שישתלבו עם הצבע הזהוב של הבצק שמרים.
    השיפודים קרצו אליי מהמזווה והחלטתי לשלב הכל ביחד.
    מה כבר יכול להיות רע ? יש פה רק דברים טובים שיש לכל אחד בבית ובדרך אפשר להעסיק את הילדים.
    יואוו איך התלהבתי יצא יפהפה!  להגיש כזה דבר מקסים לשולחן זה הכי שווה ואם אתם חושבים שזה מסובך להכנה זאת טעות.
    לשפד את השיפודים לוקח אולי 10 דקות משם להתפיח ולתנור.
    אנשים אתם מסודרים עם ארוחת ערב זה טעים ברמות, בצק שמרים חם וזהוב משופד עם זיתים, אחד אחרי השני השיפודים האלה נעלמים. יש סרטון שהכל יהיה ברור וקל.

    20 יחידות

  • לחם שום ומוצרלה מטריף!

    המתכון הזה מושחת תעשו לעצמכם טובה ואל תכינו, זה הרבה הרבה יותר מטעים.
    בגט עם חמאה, מוצרלה ופטרוזיליה וכמות לא חוקית של שום. הכל נכנס בבגט שתופס את כל הטעמים נעטף בנייר כסף ולתנור. 5 – 10 דקות הכנה בינתיים תחתכו ירקות ורגע לפני שאתם אוכלים תפתחו את הנייר כסף.
    ואוו ואוו שחיתות טעימה ומופלאה, לא טרחתי לחתוך אלא ישר קרעתי את הבגט הרך הזה והתחלתי לאכול.
    קלאסי לארוחת ערב, אוהבים שום ? צפוי לכם פינוק ואוו כמה שום ומוצרלה יש כאן.
    אחרי שתסיימו הכל תלכו להכין עוד כי זה אף פעם לא מספיק ועכשיו תחזרו למה שכתבתי בהתחלה "אל תכינו" זה ממכר!

הכנות:

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב  את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש זה לוקח בערך שתי דקות על האש.

2. להוסיף את השחר העולה, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה וקרמית.

3. למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר שעתיים.

4. להקציף שמנת, אינסטנט וניל וסוכר לקצפת, למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות.

*5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת.

איך מכינים פרווה ?
280 מ"ל מים
100 ג' סוכר (חצי כוס)
100 ג' שוקולד מריר
40 ג' קורנפלור (2 כפות גדושות)

בקצפת להשתמש בריץ במקום השמנת.

חשוב מאוד להכין את הקינוח הזה לפי מה שכתבתי, לפני שמורידים מהאש זה חייב להסמיך, תוודאו כמויות, תשקלו, לא ללכת לפי העין זה פשוט לא יוצא, העיסה חייבת להסמיך לא הסמיך ? טעיתם בהכנה וזה ישאר נוזלי.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא

מילקי שוקולדמילקי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : "יצא מושלם. פשוט תודה. כל מילה מיותרת."

הרשם
עדכן
80 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הבסיס יצא סמיך מידי כמו ג'לי אין לי מושג אם זה כי הייתי צריכה להוריד מוקדם יותר מהאש או כי זה יותר מידי קורנפלור

הי ניקי אם אני מעוניינת בגרסה הפרווה יש אפשרות לשים קצפת צמחית במקום המים בחלק של השוקולד? ואם כן כמה?

אוהבים אצלי פחות מתוק – אפשר להוריד את הסוכר בשוקולד?
ו/או להחליף את השוקולד חלב במריר?

עכשיו סיימתי להכין.
במילה אחת, יאמייייי!
אני והמטבח אף פעם לא הסתדרנו מי יודע מה.. אבל מאז שהכרתי את האפליקציה הזו הכל השתנה!
ניקי את אלופה!!

הי ניקי,

אני מעוניינת להכין את הגרסה בפרווה אבל לא הבנתי איך להכין… מוותרים על שוקולד השחר? ( הוא הרי פרווה), איך משווים מבחינת כמויות? בקיצור, אשמח אם אפשר למתכון מלא בגרסת הפרווה.

בתודה מראש,
שרית

האם אפשר שהתחתית תהייה מורכבת משוקולד לבן ולא חום?

אפשר לשים נוטלה במקום השחר או לוותר בכלל? מה עדיף?