מילקי שוקולד

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מילקי שוקולד

מילקי שוקולד

אני רוצה קינוח שיראה מושקע אבל לא בא לי להשקיע ושיהיה הכי טעים שיש.
כשאנחנו מוזמנים ואני צריכה לארגן משהו מתוק אני מכינה את המילקי עם שוקולד אמיתי כמובן. קינוח פשוט שעושה המון רושם, כוסיות בצבעי שחור לבן זה פשוט מקסים. קינוח שגורם לאנשים לומר ואוו, מרשים ומקבל הרבה מחמאות.

9 יחידות – כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
360 מ”ל חלב (כוס וחצי)
60 ג’ סוכר (3 כפות )
כף מלאה ממרח שוקולד השחר העולה
100 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
40 ג’ קורנפלור (2 כפות גדושות)

לקצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה (כוס)
30 ג’ אינסטנט וניל (2 כפות שטוחות)
40 ג’ סוכר (2 כפות סוכר)

לעיטור:
50 ג’ שוקולד מריר

הכנות:

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב  את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש זה לוקח בערך שתי דקות על האש.

2. להוסיף את השחר העולה, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה וקרמית.

3. למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר שעתיים.

4. להקציף שמנת, אינסטנט וניל וסוכר לקצפת, למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות.

*5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת.

איך מכינים פרווה ?
280 מ”ל מים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
100 ג’ שוקולד מריר
40 ג’ קורנפלור (2 כפות גדושות)

בקצפת להשתמש בריץ במקום השמנת.

חשוב מאוד להכין את הקינוח הזה לפי מה שכתבתי, לפני שמורידים מהאש זה חייב להסמיך, תוודאו כמויות, תשקלו, לא ללכת לפי העין זה פשוט לא יוצא, העיסה חייבת להסמיך לא הסמיך ? טעיתם בהכנה וזה ישאר נוזלי.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא

42277 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מילקי שוקולדמילקי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “יצא מושלם. פשוט תודה. כל מילה מיותרת.”

61
תגובות

  הרשם  
עדכן
לינוי

היי, חברה שלי רגישה לחלב ולפני שגילו את הרגישות היא ממש ממש אהבה מילקי. אני רוצה להכין לה מילקי פרווה 🙂 במה אפשר להחליף את מוצרי החלב במתכון הזה?

לילי

ואוו, קינוח מרשים בהחלט.
אשמח לקבל טיפ מנצח לגבי זילוף מושלם. איך מגיעים לרמה של זילוף שטוח בלי “שפיצים”??אני רוצה שזה יצא כמו בתמונה, שטוח )שקית זילוף לא יוצא לי כמו שאני רוצה. תודה!!

יעל

באיזו מגרדת את משתמשת לגירוד השוקולד העבה מלמעלה?

נעמה

אין לי שוקולד חלב, ניתן להמיר במריר?

1 3 4 5