יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

אירוח חלבי מתכונים מתכונים לפסח

מילקי שוקולד כשר לפסח

20 פברואר 2020
(Visited 40,979 times, 13 visits today)
מילקי שוקולד

מילקי שוקולד כשר לפסח

אני רוצה קינוח שיראה מושקע אבל לא בא לי להשקיע ושיהיה הכי טעים שיש.
כשאנחנו מוזמנים ואני צריכה לארגן משהו מתוק אני מכינה את המילקי עם שוקולד אמיתי כמובן. קינוח פשוט שעושה המון רושם, כוסיות בצבעי שחור לבן זה פשוט מקסים. קינוח שגורם לאנשים לומר ואוו, מרשים ומקבל הרבה מחמאות.

9 יחידות – כוסיות 60 מ”ל

מרכיבים:

120 מ”ל שמנת מתוקה (חצי כוס)
360 מ”ל חלב (כוס וחצי)
60 ג’ סוכר (3 כפות )
כף מלאה ממרח שוקולד השחר העולה
100 ג’ שוקולד חלב
50 ג’ שוקולד מריר
40 ג’ קורנפלור (2 כפות גדושות)

לקצפת:
250 מ”ל שמנת מתוקה (כוס)
30 ג’ אינסטנט וניל (2 כפות שטוחות)
40 ג’ סוכר (2 כפות סוכר)

לעיטור:
50 ג’ שוקולד מריר

אולי תאהב גם את...♥

  • תפוחי אדמה ממולאים פטריות וגבינות

    מעדן! תדמיינו תפוחי אדמה שלמים ממולאים פטריות ובצל ולמעלה גבינה צהובה, איזה טעים!
    לא מסובך להכנה מעולה לארוחת ערב ואם אתם רוצים להרשים תגישו לאורחים כמה מחמאות תקבלו, מתכון מעלף!
    אני הכי אוהבת תפוחי אדמה אפויים הפריכות והטעם הנפלא ועכשיו גם ממולאים פטריות ובצל תתכוננו להתאהב אי אפשר לעמוד בפני זה כל הזמן נישנשתי טעמתי, בדקתי טעמים (אחלה תירוצים לא ?)
    אתם חושבים שזה קשה להכנה ? טעות הכנתי בדרך שיהיה לכם הכי קל שיש, תעשו לי טובה לא חייבים לגלות כמה שזה קל, תגידו שעבדתם קשה 🙂
    תוסיפו סלט ירוק, גבינת שמנת וקיבלתם ארוחה מושלמת.

  • ארוחה חלבית שבועות 2021

    איזה כיף שבועות מגיע ואוו איזה יופי של חג,  אני אוהבת את השפע את הצבעוניות של החג גבינות מפה ועד הודעה חדשה.
    אני כבר מדמיינת את הקישים והפשטידות והנה עוד הזדמנות להכין בויאקוס (מתכון מעולה)
    חג נהדר להשתולל עם מתכונים חלביים מכל הסוגים, בקיצור להפציץ עם מתכונים טובים שיעשו רושם על האורחים.
    אני ממשיכה עם המנהג שלי אני מעלה תפריט לשבועות למי שמתלבט מה להכין, לא סגור עדיין, המבחר מבלבל והלכתם לאיבוד קבלו מגוון של מתכונים חלביים לא קשים להכנה ומזה טעימים.
    אחרי השנה הקשה שעברנו מגיע לנו לחגוג, לחייך, להיות מאושרים ולהודות על מה שיש לנו.

  • בית לזית ב 5 דקות הכנה

    המתכונים הכי פשוטים שיש אלו המתכונים הכי טעימים, בלי להסתבך הכי קל שלושה מצרכים קחו 5 דקות על השעון ולא תאמינו כמה טעים זה יוצא.
    הקטנים האלה פשוט משגעים הכנתי עם מינימום שמן (בקושי) היה לי קשה לצלם כי כל רגע אביב ואני שולחים יד ולוקחים אחד. מצרכים שיש לכל אחד בבית ואפילו השתמשתי בטורטייה עם קמח מלא.
    ממכר בטירוף הכי טעים שיש, ברגע שמתחילים להכין קשה מאוד להפסיק. לא לשכוח להוציא את הקיסם 🙂

  • ארוחת ליל הסדר 2021

    לא להאמין עברה שנה מאז שכתבתי את זה והגיע פסח נוסף.
    אין ספק שפסח זה החג הכי טוב לבישולים אז בואו נתחיל. באופן מסורתי אני מעלה כל שנה תפריט מסודר ליל הסדר, מהמנות הראשונות ועד המתוקים ולא שכחתי את הלהיט של החג הבראוניז.
    אני יכולה לומר שכולם מכינים אותו כל שנה הוא הלהיט של החג, אחרי שתכינו תבינו כמה שהוא טוב. הרכבתי תפריט מפורט כמה שיותר בשביל לעזור לגולשים להכין ארוחה קלה ובלי להסתבך יותר מידי.

הכנות:

1. לחמם במחבת את השמנת המתוקה, כוס חלב והסוכר, לערבב  את החלב שנותר ואת הקורנפלור עד שכל הקורנפלור נמס לגמרי ואז להוסיף אותו למחבת, לערבב כל הזמן עד שמתחיל להסמיך ואז להוריד מהאש זה לוקח בערך שתי דקות על האש.

2. להוסיף את השחר העולה, לשבור את השוקולד לקוביות ולערבב עד שכל העיסה אחידה וקרמית.

3. למלא את הכוסיות עד 3/4 גובה, לקרר שעתיים.

4. להקציף שמנת, אינסטנט וניל וסוכר לקצפת, למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסיות.

*5. לגרד את השוקולד ולפזר על כל קצפת.

איך מכינים פרווה ?
280 מ”ל מים
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
100 ג’ שוקולד מריר
40 ג’ קורנפלור (2 כפות גדושות)

בקצפת להשתמש בריץ במקום השמנת.

חשוב מאוד להכין את הקינוח הזה לפי מה שכתבתי, לפני שמורידים מהאש זה חייב להסמיך, תוודאו כמויות, תשקלו, לא ללכת לפי העין זה פשוט לא יוצא, העיסה חייבת להסמיך לא הסמיך ? טעיתם בהכנה וזה ישאר נוזלי.

כדאי לדעת ש…
אפשר להקפיא

מילקי

מילקי שוקולד

מילקי שוקולדמילקי שוקולד

גולשים מכינים וממליצים:

מורן : “יצא מושלם. פשוט תודה. כל מילה מיותרת.”

הרשם
עדכן
78 Comments
החדש ביותר
הישן ביותר המדורג הכי גבוה
Inline Feedbacks
View all comments

הי ניקי אם אני מעוניינת בגרסה הפרווה יש אפשרות לשים קצפת צמחית במקום המים בחלק של השוקולד? ואם כן כמה?

אוהבים אצלי פחות מתוק – אפשר להוריד את הסוכר בשוקולד?
ו/או להחליף את השוקולד חלב במריר?

עכשיו סיימתי להכין.
במילה אחת, יאמייייי!
אני והמטבח אף פעם לא הסתדרנו מי יודע מה.. אבל מאז שהכרתי את האפליקציה הזו הכל השתנה!
ניקי את אלופה!!

הי ניקי,

אני מעוניינת להכין את הגרסה בפרווה אבל לא הבנתי איך להכין… מוותרים על שוקולד השחר? ( הוא הרי פרווה), איך משווים מבחינת כמויות? בקיצור, אשמח אם אפשר למתכון מלא בגרסת הפרווה.

בתודה מראש,
שרית

האם אפשר שהתחתית תהייה מורכבת משוקולד לבן ולא חום?

אפשר לשים נוטלה במקום השחר או לוותר בכלל? מה עדיף?

אפשר לוותר על השוקולד השחר או לשים משהו במקום?