בורקס מצות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בורקס מצות

בורקס מצות

לאכול מצה כמו שהיא אני לא אוהבת מבחינתי היא קרש והיא לא טעימה. אבל לשחק עם המצה ולהכין איתה משהו טעים זה בטח שהולך אצלי. מזל שהגיע פסח כי שכחתי לגמרי מהמתכון הזה יש וכמה גולשים שהזכירו לי אותו יאללה לעבודה.

מרכיבים:

4 – 5 מצות
בטטה גדולה
2 תפוח אדמה
בצל קטן מטוגן עד הזהבה
כפית מלח
פלפל שחור גרוס

2 ביצים טרופות

מטבל שמנת שום ועירית

הכנות:

1. להרתיח מים ולבשל את הירקות עד שהם רכים,  למעוך יחד עם הבצל ולתבל.

2. להרטיב טוב את המצות  ולהניח בצד לכמה דקות, לחצות את המצה לחצי להניח כמות יפה מהמילוי בפינה ולגלגל.

3. אחרי שכל הגלילים מוכנים לטרוף ביצה ולתבל במל”פ, לטבול את גלילי המצה בביצה. במחבת חמה לחמם שמן ולטגן את גלילי המצה בשני הצדדים עד הזהבה להוציא לנייר סופג.

4. לערבב את מצרכי המטבל, להכין סלט ירקות ולהגיש עם הבורקס

הערות:
טעים מאוד גם בלי המטבל לארוחה בשרית.
אם הגלילים לא נסגרים טוב אפשר להעזר בעירית.

3964 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

49
תגובות

  הרשם  
עדכן
שיר

המתכונים שלך תמיד מצליחים !!
האם לפירה צריך להוסיף את המים שהתפוחי אדמה התבשלו?
הרם לפירה צריך להוסיף ביצה?
תודה רבה

ליאן

הי ניקי,
יש לך אחלה מתכונים!!!
שאלתי ,האם אפשר להכין את הכל יום לפני, ואז ביום ההגשה רק להוציא מהמקרר ולטגן?

עדי

היי ניקי
המתכונים שלך פשוט מעולים!
האם יש לך מתכון למילוי גבינה עם גבינת טןב טעם?
תודה מראש

1 3 4 5