מצה בריי מתוק מושלם
אני אוהבת להכין מצה בריי למדתי למדתי להכין מצה בריי מאמא שלי ומי יכול להתחרות באמא ? אבל זה לא אומר שאני לא מנסה 🙂 לקחתי את המצה בריי הבסיסי מתכון קלאסי לפסח והכנתי מתוק, בלי גבינות או תוספות נטו מצות.
יש משהו בתערובת הביצים והמצות שיש לה את הקסם שלה, סוכר, תמצית וניל להכין ערימות ולטגן עד הזהבה אני חושבת שלקח לי 10 דקות התעסקות וזה היה מוכן. קבלו פינוק מתוק לארוחת בוקר או ערב בפסח בעצם לא צריך יותר מזה.
10 יחידות
מרכיבים:
4 מצות
ביצה
30 ג' סוכר (3 כפות)
כפית תמצית וניל
שליש כפית קינמון
הכנות:
1. לשבור את המצות לקוביות קטנות לשים בקערה ולכסות עם מים ל 5 דקות, לסחוט היטב את הנוזלים ולהעביר לקערה.
2. להוסיף את הסוכר, תמצית וניל והקינמון ולערבב לתערובת אחידה, לחמם מחבת עם 4 – 5 כפות שמן ליצור כדורים קטנים מעט לשטח לטגן עד הזהבה משני הצדדים.
3. לאכול חם עם סירופ מייפל או כמו שזה.
רוצים מצה בריי מלוח ? תלחצו כאן