עוגת תפוחים נהדרת לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת תפוחים נהדרת לפסח

עוגת תפוחים נהדרת לפסח

אף אחד לא מאמין לי שהעוגה הזאת כשרה לפסח ושואלים אותי כל פעם “את בטוחה שהיא כשרה לפסח ?”
לכל הספקנים העוגה הזאת כשרה לפסח והיא מעולה ושווה להכין אותה כל השנה.
הכי כיף בעוגה הזאת שאין הקצפה ואין כלים מיותרים לערבב ולתנור,
זה כל הסיפור ויוצאת עוגה נהדרת.

אינגליש קייק / תבנית קוטר 20

זמן הכנה: כ – 45 דקות

מרכיבים:

2 ביצים
2 תפוחים גדולים
150 ג’ סוכר (3/4 כוס)
כפית קינמון
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
70 ג’ קמח תופח לפסח (1/3 כוס)
60 ג’ קמח מצה (שליש כוס)
כפית א. אפיה
קורט מלח

הכנות:

1. לקלף את התפוחים ולחתוך לקוביות קטנות.

2. לערבב את התפוחים עם הקינמון, לטרוף ביצים וסוכר ולהוסיף את שאר המצרכים.

*3. חום בינוני בסביבות 45 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי.

עוד אפשרויות להכנת העוגה :
3/4 כוס קמח מצה + רבע כוס קמח תפוח אדמה + כפית א. אפייה.
אפשרות נוספת כוס קמח מצה + כפית אבקת אפייה.

Passover Apple Cake Recipe

45106 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת תפוחים נהדרת לפסחעוגת תפוחים נהדרת לפסחעוגת תפוחים נהדרת לפסח

עוגת תפוחים נהדרת לפסחעוגת תפוחים נהדרת לפסח

גולשים מכינים וממליצים:

כרמית : “לא היתה ולא תהיה עוד עוגת תפוחים לפסח כזו – טעימה, נימוחה ונשמרת למספר ימים.
תודה לך ניקי המקסימה על מתנת פסח כזו נהדרת.”

מיכל : היום אני מכינה את העוגה החמישית! טעים טעים טעים! בעלי ביקש שאשמור את המתכון לכל השנה-תודה ניקי!
כמו כן אפיתי לביבות גזר- מעולות! שימחת לנו את החג חג שמח
מיכל

מיטל : היי ניקי העוגה יצאה מופלאה!!! קיבלתי המון מחמאות 🙂 אני מכינה אותה שוב היום לערב חג שני תודה רבה על כל המתכונים הנהדרים שלך!!
אני מכורה לאתר שלך 🙂 חג שמח מיטל

יעל : אחרי ההצלחה של ערב החג החלטתי אתמול להכין שוב את העוגה , הפעם הוספתי גם רבע כוס אגוזים קצוצים- כמה מחמאות.. תפסו ממני בשלנית.. תודה על המתכון המהמם הזה!!

לימור : עוגה מעולה, טעימה ברמות ולא רק לפסח..מאמצת! !

יעל : כשסבתא אומרת שהיא לא מאמינה שעוגה כזאת טעימה כשרה לפסח- זו באמת הצלחה! איזו עוגה קלה להכנה-תודה ניקי!

348
תגובות

  הרשם  
עדכן
מירב

ניקי שלום,
האם ניתן להמיר קמח תופס לפסח בקמח מצה וקמח תפוא?

יערה

היי איזה כיף שזה בלי הקצפה! קמח המצה- רגיל או טחון דק? תודה רבה!

ריקי

היי ניקי לא ציינת באיזו תבנית,אודה לך אם תצייני.

מעריצה מס' 1

עוגה מנצחת…. טעימה בטרוף לכ ימות השנה.
אני לפעמים מוסיפה 2 כפות דבש וקצת אגוזי מלך קצוצים, תוספות נפלאות.
נשיקות ניקי…

דקלה

לניקי

האם אפשר להשתמש בקמח תפוח אדמה במקום קמח תופח?

שם

שירה ש. (לא רשום) | 05.04.2012 – 20:34
העוגה ממש מצויינת וקלה להכנה
הכפלתי כמויות ועשיתי בתבנית גדולה כי הקטנה מתחסלת!
פיזרתי מעל אגוזים מאוד מוסיף לטעם!
ניקי חג שמח :))

1 2 3 23