יש לניקי אפליקציה מהממת עם המון מתכונים - מוזמנים להוריד

לחצו כאן

מתכונים לסוכות מתכונים לפסח מתכונים לראש השנה תבשילי עוף קלים

פרגיות עם זיתים וצימוקים מעולה

27 אפריל 2016
(Visited 3,932 times, 1 visits today)
פרגיות עם זיתים וצימוקים

פרגיות עם זיתים וצימוקים מעולה

עזבו הכל תכינו זה פשוט יצא מעולה. הפרגיות קיבלו טעם נהדר ואיזה כיף לתת ביס בצימוקים ולטעום את המתיקות שלהם, תוסיפו את הזיתים ותקבלו תוספת טעם משובח, הרוטב נהדר בפני עצמו תטעמו ותראו, מתכון מעולה שמתאים לכל ארוחה, אני ממליצה להכין יום מראש הטעמים עוד יותר טובים.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

10 סטייק פרגיות
בצל גדול
3 שיני שום
2 עגבניות קצוצות דק
קופסת זיתים מגולענים
2 כוסות מים
כף גדושה רסק עגבניות
כפית סוכר שטוחה
1/3 כוס צימוקים קטנים
כף פפריקה מתוקה
כף גדושה דבש
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח (לא בטוח שצריך)

אולי תאהב גם את...♥

  • חזה עוף מוקפץ עם תפוחי אדמה

    היום אני מכינה ארוחת צהריים לילדים ולא שניצל וממש בא לי להכין משהו טוב, הלכתי על חזה עוף עם טעמים טובים הוספתי תפוחי אדמה שיצאו רכים וזהובים והכי יפה הם ספגו את כל הטעמים של החזה עוף.
    הקפצתי הכל ביחד נשנשתי תוך כדי ומזה נהנתי איזה כיף של ארוחת צהריים עם מצרכים שיש לכל אחד בבית.
    אין כאן התעסקות ויש כאן תוצאה נהדרת חזה עוף רך מוקפץ עם תפוחי אדמה זהובים, הוספתי סלט ירקות ליד ובשבילי חצילים מוחמצים.
    אין כמו ארוחת צהריים טובה, תודה רבה הייתי כאן 🙂

    4 מנות

  • תבשיל עוף וזיתים מרוקאים

    מסוג המתכונים שמכינים שוב ושוב מתכון שאני זוכרת מהילדות שלי והולך איתי כבר שנים הוא יוצא מדהים!
    השוס כאן אלו הזיתים הם מקבלים טעם נפלא הם רכים ומשתלבים נהדר עם העוף והרוטב ואפילו התפרעתי עם השום.
    הכנפיים רכות ונימוחות כמעט מתפרקות ואיזה טעמים נהדרים. הכל נכנס לסיר אחד ואחרי שעה לא תפסיקו לטעום התאהבתי ברוטב 🙂 תבשיל מעולה של כנפיים בצל, שום פלפל עם המון זיתים אתם עומדים ללקק ת'אצבעות.

  • ארוחת ליל הסדר 2022

    איזה כיף פסח מגיע אפשר להתחיל לשחק במטבח, כבר החלטתם מה אתם מכינים ?
    לפני שאתם נסגרים על תפריט ובטח כבר הלכתם לאיבוד מהמבחר אני רוצה להקל על החיים שלכם שיהיה הכי פשוט וכמובן טעים לארח את המשפחה בפסח.
    קבלו תפריט מהמנות הראשונות ועד למתוקים בחרתי מתכונים קלים שכל אחד יכול להכין מבטיחה שלא תעבדו קשה.

  • צלי בקר רך ונימוח בתנור

    אתם חושבים שזה מסובך להכין צלי בקר ? לפני הרבה שנים כשרק התחלתי לבשל תמיד הסתבכתי עם בישול של בקר לא הצליח לי, הלכתי לאמא שלי וביקשתי עצה איך גורמים לצלי בקר להיות רך ונימוח ? היא נתנה לי טיפ שעד היום מלווה אותי. צריך סבלנות, בשר בקר מצריך בישול ארוך הוא צריך את הזמן שלו בשביל להתבשל כמו שצריך.
    זה נשמע המון 4 שעות אבל זה שווה את התוצאה הסופית.
    הפנמתי את הטיפ ואני מוסיפה דבר נוסף תיקנו בשר איכותי בשביל לקבל תוצאה טובה.
    מאז כל פעם כשאני מבשלת בשר בקר זה יוצא מדהים רך נימוח ממש מתפרק בכל ביס, בכל פעם אני מוסיפה ירקות והפעם הלכתי על המון בצל שקיבל את הטעמים הנפלאים של הבשר.
    ליד ערימת אורז או קוסקוס ותמצאו את עצמכם מלקקים את האצבעות.
    15 – 20 דקות הכנה כל השאר התנור עושה ואין צורך לעשות כלום רק להנות מהריח.

    4 מנות

הכנות:

1. להרתיח סיר קטן עם מים להכניס את הזיתים לבשל 10 דקות ולסנן, לחזור על הפעולה הזאת עוד פעמיים.

2. לחתוך את הבצל לחצי ולפרוס דק לחמם סיר עם 3 כפות שמן לטגן את הבצל עד שמזהיב קלות, לפרוס את השום ולהוסיף לבצל לטיגון קצר, לחתוך את העגבניות קטן לטגן עם הבצל כשתי דקות ולהוסיף את שאר המצרכים חוץ הפרגיות.

3. לבשל 5 – 6 דקות, לחצות את הפרגיות באמצע להוסיף לסיר לבשל כ 20 דקות מידי פעם לנער את הסיר.

בתמונות יש בנוסף תפוחי אדמה כמו במדורה ושעועית ירוקה עם עגבניות שרי

פרגיות עם זיתים וצימוקיםפרגיות עם זיתים וצימוקיםפרגיות עם זיתים וצימוקים

הרשם
עדכן
58 תגובות
החדש ביותר
הישן ביותר
Inline Feedbacks
הצג את כל התגובות