פיצה לפסח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיצה לפסח

פיצה לפסח

יכול להיות שאפשר לאכול פיצה בפסח ? ואני לא מתכוונת למצות אלא ממש בצק לפיצה. אז כן אפשר איזה כיף להנות בפסח מפיצה כשרה לפסח התוספות עליכם.

פיצה אחת גדולה בקוטר 32 ס”מ

מרכיבים:

300 ג’ קמח תופח לפסח (שקית וחצי)
200 ג’ גבינה לבנה 5% (5 כפות)
ביצה
80 מ”ל מים (שליש כוס)
3 כפות שמן
2 כפיות א. אפייה
כף חומץ
כפית גדושה מלח

הכנות:

  1. 1. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד (וו גיטרה) לבצק רך לא אחיד, זה נראה כמו גושי בצק, לעצור את המיקסר לאסוף את הבצק לתת לו לישה קצרה ולאסוף לכדור.

2. לרדד את הבצק לעלה גדול, מומלץ לרדד על נייר אפייה זה מקל על העבודה, לקמח מעט את התבנית ולהניח את הבצק, למתוח שימלא את התבנית ולחתוך שאריות.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. למרוח רוטב עגבניות / קטשופ לפזר גבינה צהובה ותוספות.

5. לאפות כ 30 דקות או עד שהדפנות מזהיבות.

כדאי לדעת ש…
אני לא יודעת איך זה יעבוד עם קמחים אחרים, אי אפשר לוותר על הקמח התופח.

9931 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענת : “מתכון מעולה! פיצה ממש טעימה”

קרן : “הכנתי את הפיצה בלי חומץ כי לא מצאתי.
ואני חייבת להגיד לך שיצא מושלם!! אפילו הקטן שלי טרף!!
תודה רבה וחג שמח!”

שירה : “מתכון מעולה!! הכנתי עם שמנת חמוצה במקום גבינה לבנה ויצא טעים מאוד.”

54
תגובות

  הרשם  
עדכן
מנדי

חג שמח , הכנתי עכשיו את הבצק ניסיתי לרדד אך הוא רך ודביק, מדי הכנסתי למקרר בתקווה שזה יעזור, יש לך רעיון אחר?

עירית

חג שמח, אפשר במקום קמח תופח, קמח תפוחי אדמה ואבקת אפיה?