עוגת פרג נהדרת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פרג נהדרת

עוגת פרג נהדרת

עוגת פרג נהדרת, במקרה ורק במקרה היה לי פרג במקפיא (בחיי שבמקרה), כל פעם שפתחתי את המקפיא קרץ לי הפרג “תעשי איתי משהו” (למה רק לי קורים הדברים האלה ? ) עד עכשיו התעלמתי ממנו אבל כיוון שפורים מתקרב…
למה לא להשתעשע איתו קצת  הרי צריך להכין עוגה לשבת, .
אני אוהבת ריח של עוגה שנאפת בתנור, ניחוח של שבת בפתח. יצאה לי עוגה  מ ע ו ל ה  עסיסית רכה רטובה. תשכחו מפורים העוגה הזאת תככב אצלי כל השנה .
תכירו את הלהיט החדש אצלי בבית,  עוגת פרג נהדרת. מרוב שהתלהבתי צילמתי אותה מכל הכיוונים .

מרכיבים:

3 ביצים
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)
חצי כוס פרג טחון טרי
1/4 כוס סירופ מייפל
כף ברנדי
3/4 כוס שמן
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) / ריץ
קורט מלח

סירופ:
1/3 כוס מים
1/3 כוס סוכר
כף סירופ מייפל


הכנות:

1. לשמן תבנית, לפזר סוכר על כל התבנית, להוציא החוצה שאריות.

2. להקציף ביצים וסוכר, להוסיף את המצרכים הרטובים ואת היבשים.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 50 דקות, לצנן.

4. לבשל את מצרכי הסירופ, לצקת על העוגה. 

11815 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פרג נהדרת


154
תגובות

  הרשם  
עדכן
יערה

היי ניקי, שאלה נוספת בבקשה, אם אוהבים יותר פרג- נניח כוס פרג במקום חצי- איך זה משנה את היחסים של שאר המרכיבים? תודה רבה

יערה

הי ניקי, האם מצננים לגמריי את העוגה ורק אז שמים סירופ חם? תודה רבה

1 8 9 10