עוגת פרג נהדרת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגת פרג נהדרת

עוגת פרג נהדרת

עוגת פרג נהדרת, במקרה ורק במקרה היה לי פרג במקפיא (בחיי שבמקרה), כל פעם שפתחתי את המקפיא קרץ לי הפרג “תעשי איתי משהו” (למה רק לי קורים הדברים האלה ? ) עד עכשיו התעלמתי ממנו אבל כיוון שפורים מתקרב…
למה לא להשתעשע איתו קצת  הרי צריך להכין עוגה לשבת, .
אני אוהבת ריח של עוגה שנאפת בתנור, ניחוח של שבת בפתח. יצאה לי עוגה  מ ע ו ל ה  עסיסית רכה רטובה. תשכחו מפורים העוגה הזאת תככב אצלי כל השנה .
תכירו את הלהיט החדש אצלי בבית,  עוגת פרג נהדרת. מרוב שהתלהבתי צילמתי אותה מכל הכיוונים .

מרכיבים:

3 ביצים
300 ג` סוכר (כוס וחצי)
280 ג` קמח תופח (2 כוסות)
חצי כוס פרג טחון טרי
1/4 כוס סירופ מייפל
כף ברנדי
3/4 כוס שמן
250 מ”ל שמנת מתוקה (קופסא) / ריץ
קורט מלח

סירופ:
1/3 כוס מים
1/3 כוס סוכר
כף סירופ מייפל

הכנות:

1. לשמן תבנית, לפזר סוכר על כל התבנית, להוציא החוצה שאריות.

2. להקציף ביצים וסוכר, להוסיף את המצרכים הרטובים ואת היבשים.

3. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 50 דקות, לצנן.

4. לבשל את מצרכי הסירופ, לצקת על העוגה. 

25597 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

עוגת פרג נהדרת

166
תגובות

  הרשם  
עדכן
ליאת

היי ניקי
רציתי לדעת, איך העוגה יוצאת שלמה מהתבנית?
יש לי תבנית מסיליקון, וכל הזמן כשאני רוצה להוציא את העוגה מהתבנית, אני מוצאת את עצמי מחזיקה חצי מהעוגה והחצי השני נשאר בתבנית…. (מיותר לציין שניסיתי את הכל האפשרויות: להוציא כשהעוגה חמה, פושרת או קרה….)
HELP 😉
את נהדרת….

שלומית

היי ניקי.
תודה על מתכונים מדהימים. רציתי לשאול האם ניתן לוותר על פיזור הסוכר בתבנית?מדוע יש לפזר סוכר? אני רוצה להכין את העוגה באינגליש קייק לכמה תבניות המתכון מספיק?

עדנה

ניקי, שלום,

האם אפשר לאפות בתבנית אינגליש קייק?
איך אפשר לשמור את העוגה לאחר האפייה ?
האם בתוך מקרר , מחוץ למקרר , בתוך כלי סגור? לסגור בניילון נצמד?

תודה
עדנה

מור

שלום ניקי, יש אפשרות לוותר על הברנדי? לא אוהבת את הארומה שלו… תודה ויום טוב

לירון

ניקי שלום האם יש אלטרנטיבה אחרת לשמנת מתוקה?

מיכל

ניקי שלום
יש אפשרות לשים משהו אחר חוץ ממייפל ?יש אפשרות גם ללא מייפל?

תודה ויום מקסים

יסכה

יש לי פרג חודש במקפיא הוא יהיה טוב או שכדאי לזרוק אותו?

1 2 3 10