אוזני המן עם ממרח קקאו ואגוזי לוז

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אוזני המן עם ממרח קקאו ואגוזי לוז

איזה כיף שהגיע פורים אפשר להתחיל להכין אוזני המן.
מבחינתי בצק פריך מעולה עם מילוי שוקולדי קרמי בפנים זה שילוב מנצח.
שלא נזכיר את כמויות הטעימות בדרך שזה פלא שנשאר משהו למלא את האוזני המן 🙂 יאמי כמה טעים!
מה שנהדר בבצק הזה שהוא לא צריך קירור אלא מיד מכינים תחשבו איזה כיף אפשר לעשות עם הילדים מעסיק אותם שעתיים לפחות.
אני ממליצה להכפיל כמויות האוזני המן יוצאות נהדר.

25 אוזני המן מיני / 15 אוזני המן קצת יותר גדולות

מרכיבים:

150 ג’ חמאה קרה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
280 ג’ קמח (2 כוסות)
ביצה + חלמון
כפית א. אפיה

ממרח אגוזי לוז וקקאו של השחר

הכנות:

1. לחתוך את החמאה לקוביות קטנות ולשים במיקסר, להוסיף את הקמח, סוכר, ביצה, חלמון ואבקת אפייה, להפעיל את המיקסר על מהירות נמוכה יחסית עד שנוצרים פירורים גסים מאוד, לעצור את המיקסר ולאסוף לכדור.

2. לרדד את הבצק לעלה גדול לקרוץ עיגולים בקוטר 5 ס”מ / 7 ס”מ,  במרכז העיגול לשים כפית מהממרח קקאו ולסגור למשולש.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

*4. לסדר את האוזני המן בתבנית עם נייר אפייה, לפני הכניסה לתנור לעבור על הסגירות שוב. לאפות כ 15 דקות או עד שהדפנות מזהיבות, לצנן.

מומלץ לקרוא את זה לפני שמתחילים

כדאי לדעת ש…
האוזני המן נשמרות 4 – 5 ימים בקופסא, ניתן להקפיא, אפשר להכין מהבצק עוגיות חמאה, עוגיות פרח ריבה.
אם רוצים אוזני המן שוקולד להוריד כף קמח ובמקום לשים חצי כף קקאו + 2 כפות סוכר. שמן לא מתאים לפרווה אפשר להשתמש במחמאה. ברור שמומלץ להכפיל כמויות.

51481 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אוזני המן מהירותאוזני המן מהירותאוזני המן מהירותאוזני המן מהירותאוזני המן מהירות

 

אוזני המן מהירותאוזני המן מהירותאוזני המן מהירותאוזני המן מהירות אוזני המן מהירות

גולשים מכינים וממליצים:

ליאור “מעדכנת, אחרי ששוב הכנתי אתמול את המתכון הזה (שנה שלישית ברציפות), שהוא יוצא מושלם גם ללא גלוטן (השתמשתי בקמח כרגיל רב תכליתי, החלפתי את הקמח אחד לאחד).
שוב תודה!”

נעמה : היי ניקי, אני כל פעם נפעמת מחדש…. אתמול הכנתי בערב עם בתי בת ה-4 וזה היה פשוט תענוג ויצא מדהים!! אין בפי מילים להודות לך על המתכונים המעולים ובכלל על האתר, באמת שבזכותך אני מתנסה לראשונה בנפלאות המטבח….ואני ממש ממש אוהבת
אז תודה רבה ופורים שמח (::

עדית : כמה חיפשתי מתכון כזה… פשוט פשוט בלי סיבוכים (ובלי צורך להכין מראש את הבצק ולקרר…) ואוזני המן שיצאו גם יפים וגם מאד מאד טעימים!!!!! אימצתי לתמיד!!!!

חגית : וואו! פשוט להיט! מרוב שזה היה קל הצלחתי להכין עם הילדים, ובא לי להכין נגלה נוספת לבד – זה כל כך מהיר!!! מתכון מעולה, תודה

שיילו : הכנתי שבוע שעבר את האוזני המן מעולות שיצאו מצוין…והתחסלו.
אחרי שהעלית מתכון חדש רציתי לנסות.. הכנתי היום מה אומר לך-
יצא פצצה, גם קל, גם בצק נוח לעבודה (הכנתי עם מחמאה) וגם טעים טעים.
והכי חשוב גם הקטנטונת שאת הראשונים לא רצתה טרפה היום את אלה.. המון תודה על המתכון המעולה;)

אודליה : טוב, הכנתי אתמול בערב (לניסיון) לא נשאר פירור!!!
תודה רבה על העולם המדהים הזה שפתחת בפניי. מעולם לא נהניתי כל כך לעשות דברים חדשים, פשוט הכול יוצא טעים!!!

אביגיל : “וואוו וואוו וואוו פשוט מושלם!
הכנתי אחה”צ כפעילות עם הילדה ובבוקר כבר לא נשאר כלום!! תודה ניקי.. כרגיל עוד מתכון שלך שיוצא שלמות”

ליבי : “כשקראתי את התגובות לא חשבתי שאצלי יהיה צורך להכפיל כמויות, אנחנו זוג עם ילדה וכמה כבר אוכלים.. אז טעות 🙂 טעים טעים וקל ונחטף!! היה ערב של כיף בהכנה עם הילדה, הבצק ממש אחלה (המיקסר לא עבד טוב אז עברתי לעבד באופן ידני) והתוצאה- אוזני המן הראשונות שלי מהממות!”

שלומית : “ניקי, פשוט מדהים! האוזני המן נטרפו… מתכון פשוט וכל כך טעים! תודה וחג שמח!!!”

נעמה : “רק רציתי לאמר לך שיצא מ-ו-ש-ל-ם! אחד המתכונים! לא נשאר פרור הכל התחסל תוך שניה! תודה על עוד מתכון קל, מהיר ומוצלח:)”

466
תגובות

  הרשם  
עדכן
טלי

איזה שוקולד שמת? שוקולד למריחה? כפית אחת?
צריך לחמם אותו לפני כן?

סימה

המתכון נראה טוב!
הבעיה שלי שתמיד כשאני מכינה אוזני המן הם נפתחים לי באפיה – מה לעשות שזה לא יקרה?

ורד

אפשר להחליף אץת החמאה בשמן?
אם כן, מה הכמות?
אם לא- יש לך אולי מתכון אחר לאוזני המן אבל בלי חמאה/מחמאה/מרגרינה אלא עם שמן?

תודה רבה
ופורים שמח!

סיון

ב”ה
אפשר להחליף חמאה במחמאה?

והאם אפשר בכל מקסר ? יש לי של מורפי ובאיזה מהירות

ועוד דבר אין על המתכונים שלך פשוט מוכשרת ב”ה

יפה

האם אפשר להכין את הבצק במג’מיקס?

תודה

שרון

ניקי, תודה על המתכון! באמת כיף שהוא מהיר כל כך.
רציתי לשאול אם ניסית להכין מראש ולהקפיא והאם יצא טעים אחרי הפשרה מהמקפיא?
פשוט מעדיפה להכין מראש אם אפשר…

תודה רבה!
שרון

ענתי

ניקי – מדהים -אפשרי קמח תופח?
את לשה במעבד מזון? מיקסר?תודה

1 2 3 30