מאפינס פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס פרג

מאפינס פרג

יש משהו שמושך את העין במאפינס, עוגה זה אחלה אבל כשמגישים מאפינס זה נראה הרבה יותר חמוד, מושך את העין ומשום מה זה נחטף יותר מהר. הנה מאפינס קלים וטעימים, בעצם הם לא טעימים הם הרבה יותר מטעימים, הפרג נותן להם טעם משגע והם מומלצים ביותר.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
תפוח עץ גדול
1/3 כוס פרג טחון טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים והסוכר בקערה ולטרוף בעזרת מזלג במשך כמה שניות.

3. לגרד את התפוח אין צורך לקלף ולהוסיף לביצים יחד עם שאר המצרכים כשאת הקמח מוסיפים בסוף.

4. לערבב לעיסה אחידה, לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? ריץ או מיץ תפוזים
איזה תפוח עץ ? מה שיש
סוכר וניל זה בסדר ? כן
צריך מיקסר ? לא
מה זה לטרוף ? לערבב עם מזלג כמו שמכינים חביתה
מה פיזרת מעל ? שוקולד לבן
איך עשית את הצורות היפות ? אפיתי בתבנית סיליקון
צריך לקלף את התפוח ? לא

3734 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס פרגמאפינס פרג

גולשים מכינים וממליצים:

עינת : “חזרתי לעדכן.
הכנתי הבוקר. כמובן שמראש הכפלתי כמויות 🙂
יצאו לי 2 תבניות אינגלישקייק ותבנית מאפינס אחת.
טעים וביתי. תודה תודה!|

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
עינת

ניקי יקרה שלום.

חזרתי לעדכן.
הכנתי הבוקר. כמובן שמראש הכפלתי כמויות 🙂
יצאו לי 2 תבניות אינגלישקייק ותבנית מאפינס אחת.

טעים וביתי. תודה תודה!

עינת

ניקי שלום,

האם ניתן להכין את המאפינס כעוגה בתבנית אינגליש קיק?

תודה,
עינ

עינת

שלום ניקי.

אני רוצה להכין את המאפינס בתוך עטרות מנייר קשה (נמכר כיום בחנויות בשלל צבעים – עשה לי חשק). האם צריך לשמן אותן לפני כן?

תודה מראש,
עינת

עינת

שלום ניקי,

במתכון כתבת ״גביע שמנת מתוקה״, וראיתי בתגובות שכתבת שניתן להמיר במיץ תפוזים. מה הכמות? בגביע שמנת מתוקה יש, אם אני לא טועה, 250 מ״ל, זאת הכמות שצריכים להמיר במיץ התפוזים?

תודה מראש,
עינת

לימור

שלום ניקי. הכנתי עכשיו וצריכה לשמור למחר ולשים במשלוח מנות. איך שומרים? כי יש בזה שמנת