מאפינס פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס פרג

מאפינס פרג

יש משהו שמושך את העין במאפינס, עוגה זה אחלה אבל כשמגישים מאפינס זה נראה הרבה יותר חמוד, מושך את העין ומשום מה זה נחטף יותר מהר. הנה מאפינס קלים וטעימים, בעצם הם לא טעימים הם הרבה יותר מטעימים, הפרג נותן להם טעם משגע והם מומלצים ביותר.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
תפוח עץ גדול
1/3 כוס פרג טחון טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים והסוכר בקערה ולטרוף בעזרת מזלג במשך כמה שניות.

3. לגרד את התפוח אין צורך לקלף ולהוסיף לביצים יחד עם שאר המצרכים כשאת הקמח מוסיפים בסוף.

4. לערבב לעיסה אחידה, לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? ריץ או מיץ תפוזים
איזה תפוח עץ ? מה שיש
סוכר וניל זה בסדר ? כן
צריך מיקסר ? לא
מה זה לטרוף ? לערבב עם מזלג כמו שמכינים חביתה
מה פיזרת מעל ? שוקולד לבן
איך עשית את הצורות היפות ? אפיתי בתבנית סיליקון
צריך לקלף את התפוח ? לא

10454 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס פרגמאפינס פרג

גולשים מכינים וממליצים:

עינת : “חזרתי לעדכן.
הכנתי הבוקר. כמובן שמראש הכפלתי כמויות 🙂
יצאו לי 2 תבניות אינגלישקייק ותבנית מאפינס אחת.
טעים וביתי. תודה תודה!|

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
Sam

היי ניקי,
אפשר עם קמח מלא תופח?
מה יכול להחליף את השוקולד לבן?

תודה רבה

נחמה

מהן הקוביות הבהירות שרואים בצילום של המאפינס? גם המראה שלהם לא מתאים למתואר במתכון. הם נראים כאילו הורכבו מדפדפי בצק ולא כאילו יצקו את התערובת לשקעים כמו שאת כותבת.
אשמח למענה.

חגית

ניקי הי,
יש לי פרג טחון במקפיא שקניתי לפני מספר חודשים. השתמשתי אז במעט ממנו ומה שנשאר – הקפאתי.
אפשר להשתמש או שיהיה מר ולא טעים?
תודה, חגית.

נירית

מה זה שמנת מתוקה גביע
?

שרה ו

ניקי תשימי בבקשה מתכונים עם ממרח פרג. תודה(-:

לאה

שלום ניקי
האם יש לך נסיון אפיה בקמח כוסמין ? ושאלה נוספת ברשותך
האם כוסמין מתאים גם לאלה שאוכלים מזון ללא גלוטן ?
בברכה
לאה

שירה

האם ניתן לאפות בתבנית אנגליש קייק