מאפינס פרג

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס פרג

מאפינס פרג

יש משהו שמושך את העין במאפינס, עוגה זה אחלה אבל כשמגישים מאפינס זה נראה הרבה יותר חמוד, מושך את העין ומשום מה זה נחטף יותר מהר. הנה מאפינס קלים וטעימים, בעצם הם לא טעימים הם הרבה יותר מטעימים, הפרג נותן להם טעם משגע והם מומלצים ביותר.

9 מאפינס גדולים

מרכיבים:

2 ביצים
200 ג’ סוכר (כוס)
120 מ”ל שמן (חצי כוס)
כפית תמצית וניל
תפוח עץ גדול
1/3 כוס פרג טחון טרי
250 מ”ל שמנת מתוקה
210 ג’ קמח (כוס וחצי)
כפית וחצי א. אפייה

הכנות:

1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים את הביצים והסוכר בקערה ולטרוף בעזרת מזלג במשך כמה שניות.

3. לגרד את התפוח אין צורך לקלף ולהוסיף לביצים יחד עם שאר המצרכים כשאת הקמח מוסיפים בסוף.

4. לערבב לעיסה אחידה, לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*5. לאפות כ 20 דקות או עד שהמאפינס מקבלים צבע יפה.

שאלות ותשובות :

איך הופכים לפרווה ? ריץ או מיץ תפוזים
איזה תפוח עץ ? מה שיש
סוכר וניל זה בסדר ? כן
צריך מיקסר ? לא
מה זה לטרוף ? לערבב עם מזלג כמו שמכינים חביתה
מה פיזרת מעל ? שוקולד לבן
איך עשית את הצורות היפות ? אפיתי בתבנית סיליקון
צריך לקלף את התפוח ? לא

10455 צפיות 6 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס פרגמאפינס פרג

גולשים מכינים וממליצים:

עינת : “חזרתי לעדכן.
הכנתי הבוקר. כמובן שמראש הכפלתי כמויות 🙂
יצאו לי 2 תבניות אינגלישקייק ותבנית מאפינס אחת.
טעים וביתי. תודה תודה!|

51
תגובות

  הרשם  
עדכן
א.ד.ו

ניקיל’ה כמה זמן ממרח פרג אפשר לשים במקרר? או במקפיא. תודה

דניאל

תודה רבה

פרח

הכפלתי כמויות לעוגה. פיזרתי מלמעלה קצת חלווה ושוקולד לבן לפני האפיה והורדתי לחצי כמות את הסוכר. מה אני אגיד? עכשיו יצאה מהתנור, רכה, אוורירית וטעימה.. כבר חצי מגש חוסל!
פשוט מתכון מנצח!!
תודה לך!

מיטל

הי ניקי,
קודם כל יישר כוח ענקי על המתכונים שלך , מאז שגיליתי אותך אני כל הזמן רוצה לאפות ולבשל , הכול יוצא מעולה , והעיקר שאני משמחת את בעלי ואת האורחים, את עושה פשוט חסד עצום איתנו 🙂
אם אני משתמשת במיץ תפוחים במקום תפוח אז מהי הכמות שעלי למזוג ?שוב תודה לך 🙂

תמר

היי ניקי,
מתכון מעולה! רציתי לשאול האם אפשר להחליף את התפוחים ברסק תפוחים, ואם כן באיזו כמות?

דיקלה

האם אפשר להשתמש בקמח קונדיטור ללא גלוטן במקום קמח לבן?

שירן

היי ניקי!
קודם כל תודה רבה 🙂 מתכונים מעולים!!
האם אפשר להחליף את השמנת המתוקה במשהו פרווה?
תודה!