טיפים להכנת אוזני המן מושלמות

1. לפני הכל החמאה חייבת להיות קרה מהמקרר בלי קיצורי דרך בלי להמיס, חמאה חייבת להיות קשה וקרה. איך עובדים איתה ? לחתוך לקוביות קטנות 2. לשים את כל המצרכים במיקסר ולעבד עד שיש פירורים גסים מאוד. 3. עם מה מעבדים את הבצק ? עם המגל, גם גיטרה הולך כשאין מגל, זהירות מעיבוד יתר. 4. לשים לב שכל החמאה נטמעה בבצק ולא נותרות שאריות לבנות של החמאה. 5. ברגע שיש פירורים גסים שזה אוטוטו כבר בצק להוציא מהמיקסר לא לעבד יותר, להיזהר מעיבוד יתר. 6. “הבצק פירורים” קודם כל סבלנות להמשיך לעבד לפעמים זה לוקח זמן ופתאום מתחיל להעשות בצק. לפעמים ממהרים להוסיף נוזלים ופתאום מקבלים בצק דביק. עדיין לא הולך והבצק פירורים ? טיפת נוזלים ממש קצת שימו לב הבצק מתאחד ואז להוציא מהמיקסר. 7. קיבלתם בצק קצת דביק לא נוח לעבודה ? אפילו אם לא כתוב במתכון תכניסו לקירור של שעה. 8. לחצות את הבצק לחצי, לקמח את משטח העבודה לא בהרבה קמח, לרדד את הבצק להרים מעט לראות שהוא לא נדבק לשיש ולהפוך לרדד דק לעובי 3 – 4 מ”מ, לקרוץ עיגולים לשים איזה מילוי שאוהבים כחצי כפית. 9. את השאריות שנותרו אוספים ומשאירים בצד, עוברים לחצי השני ואותו דבר כמו החצי הראשון. 10. תרגישו את המרקם של הבצק, … המשך לקרוא טיפים להכנת אוזני המן מושלמות