


עוגיות לוטוס
יאם איזה עוגיות טעימות, כל כך טעימות שזה טוב שיש הרבה אפשר לנשנש ועדיין קופסת העוגיות תתמלא. אני אומרת דבר אחד הן ממכרות, זה להכין שוב ושוב נגמרות מהר מידי, מומלצות מאוד.
50 עוגיות
הכנות:
1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה.
2. לקרוץ צורות, לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות, לאפות את העוגיות כ 8 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.
3. לצנן ולשים מעט מהמילוי במרכז העוגייה לשים עוגיות נוספת מעל ללחוץ מעט.
42710 צפיות 3 צפיות היום
גולשים מכינים וממליצים:
בר : “וואוו ! פעם ראשונה שלי בעוגיות ובצק פריך ופשוט אין מילים! הזדמנות להגיד תודה על כל המתכונים… כולם מככבים אצלי !!! אתמול הפיצה שלשום העוגת לוטוס בחושה המטורפת והיום זה והיד עוד נטויה…
אגב אני פיזרתי עליהן אבקת סוכר מעל וזה מאוד שידרג 🙂
תודה תודה על העשרת המטבח במתכונים קלים ופשוטים!!”
היי
הבצק יצא לי דביק..מבינה שעיבדתי אותו מידי ..איך אפשר לתקן את זה?
אפשר להמיס את החמאה ואז לערבב את כל המצרכים?
אפשר להשתמש בקמח מצות?