עוגיות לוטוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוגיות לוטוס

עוגיות לוטוס

יאם איזה עוגיות טעימות, כל כך טעימות שזה טוב שיש הרבה אפשר לנשנש ועדיין קופסת העוגיות תתמלא. אני אומרת דבר אחד הן ממכרות, זה להכין שוב ושוב נגמרות מהר מידי, מומלצות מאוד.

50 עוגיות

מרכיבים:

250 ג’ חמאה
100 ג’ סוכר (חצי כוס)
40 ג’ דבש (2 כפות)
350 ג’ קמח (שתיים וחצי כוסות)

ממרח לוטוס

הכנות:

1. לעבד את המצרכים לבצק לקרר כחצי שעה.

2. לקרוץ צורות, לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות, לאפות את העוגיות כ 8 דקות או עד שהתחתית מזהיבה.

3. לצנן ולשים מעט מהמילוי במרכז העוגייה לשים עוגיות נוספת מעל ללחוץ מעט.

25092 צפיות 40 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

 

 

 

 

 

גולשים מכינים וממליצים:

בר : “וואוו ! פעם ראשונה שלי בעוגיות ובצק פריך ופשוט אין מילים! הזדמנות להגיד תודה על כל המתכונים… כולם מככבים אצלי !!! אתמול הפיצה שלשום העוגת לוטוס בחושה המטורפת והיום זה והיד עוד נטויה…
אגב אני פיזרתי עליהן אבקת סוכר מעל וזה מאוד שידרג 🙂
תודה תודה על העשרת המטבח במתכונים קלים ופשוטים!!”

155
תגובות

  הרשם  
עדכן
אפי

היי ניקי
את יודעת להגיד לי בכלליות מה ההבדל בין עוגיות חמאה שיש בהן חלמונים/ ביצים לבין כאלה שמורכבות מחמאה+אבקת סוכר+קמח?

מה ההבדל בפריכות/טעם/נימוחות?

תודה!

רותם

אפשר לעבד את הבצק בלי מעבד מזון?

חגית

היי
במה אפשר להחליף את הדבש?אני רוצה להכין לתינוקת

אביב

שלום האם אפשר במקום החמאה להשתמש במרגרינה או שמן?
תודה רבה

מעיין

היי ניקי, הכנתי את העוגיות וכל מי שטעם מהם פשוט התאהב. שמתי ריבת חלב במקום לוטוס וקיבלתי מחמאה שזה אפילו יותר טעים מאלפחורס! מתכון מוצלח מאוד! תודה רבה!

הודיה

שלום ניקי,
קודם כל המתכונים שאת מעלה ממש מעולים.
האם אפשר להשאיר את הבצק במקרר יותר מחצי שעה?
והאם צריך לרדד את הבצק לפני שעושים את הצורות?
תודה

מיכל

היי ניקי,
אני בת 15 והכנתי את המתכון הזה והוא יצא מושלם חוסל מהר משצפיתי.